Τον «έκαψε» η κλοπή πορτοφολιού στην Κρήτη - Πώς η τύχη στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου τον εγκατέλειψε

10:19 7/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Η κλοπή στην Κρήτη εξιχνιάστηκε και ο δράστης συνελήφθη. Οι αστυνομικοί στο Λασίθι παρέδωσαν το πορτοφόλι στη γυναίκα που έπεσε θύμα…

Το πορτοφόλι που έκλεψε από γυναίκα στην Κρήτη, μέσα σε νοσοκομείο στον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι, ήταν το τελευταίο του χτύπημα πριν πέσει στα χέρια των αστυνομικών. Ο 38χρονος κρυβόταν πίσω από διαδοχικά χτυπήματα στην πόλη, που είχαν

προκαλέσει οργή και έντονο προβληματισμό. Η τύχη που είχε όλες τις προηγούμενες φορές, αυτή τη φορά τον εγκατέλειψε και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Η κλοπή ενός πορτοφολιού οδήγησε στην εξιχνίαση σειράς κλοπών που είχαν διαπραχθεί στον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι και στη σύλληψη ενός 38χρονου άνδρα, γνωστού για την παραβατική συμπεριφορά του στις τοπικές αρχές.

Ο 38χρονος που τους τελευταίους μήνες έκλεβε ό,τι έβρισκε από αυτοκίνητα, αποθήκες, ακόμη και από το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, συνελήφθη χθες, Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, από την ομάδα ΔΙΑΣ που ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου, λίγο νωρίτερα, είχε αρπάξει το πορτοφόλι 77χρονης γυναίκας, στο οποίο υπήρχαν 50 ευρώ.

Η κλοπή, ωστόσο, έγινε άμεσα αντιληπτή, με αποτέλεσμα να καταλήξει με χειροπέδες ο δράστης. Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην ΕΡΤ, από την προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 38χρονος ήταν ο “πρωταγωνιστής” και άλλων κλοπών που είχαν γίνει τους τελευταίους μήνες και ειδικότερα από τον περασμένο Οκτώβριο.

Στις 10 Οκτωβρίου είχε κλέψει από αυτοκίνητο διάφορα αντικείμενα, ακολούθησε κλοπή ελαιολάδου από αποθήκη, αλλά και άλλες κλοπές.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν η χθεσινή δεν ήταν η πρώτη φορά που διέπραττε κλοπή στο νοσοκομείο της πόλης, καθώς και στο παρελθόν είχε εισβάλει σε γραφείο γιατρών και είχε αρπάξει “τα βρισκούμενα”.

To άρθρο Τον «έκαψε» η κλοπή πορτοφολιού στην Κρήτη - Πώς η τύχη στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου τον εγκατέλειψε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη - Πώς, Άγιο Νικόλαο Λασιθίου,kriti - pos, agio nikolao lasithiou