Το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου θα είναι ένα μεγάλο πάρτι με κρασί και γαρίδες

09:48 11/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε φροντίσει να τακτοποιήσει κάθε λεπτομέρεια για τα όσα ήθελε να γίνουν μετά το θάνατό της. Και δεν ήθελε κηδεία. Ήθελε ένα πάρτι για να γιορταστεί η ζωή της. Και έτσι θα γίνει.

Την περασμένη Παρασκευή (06.10.2023) η είδηση ότι η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή, βύθισε τους πάντες στη θλίψη. Η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν μετά

από την πτώση που είχε στο σπίτι της, στην Παιανία.

Έζησε 90 χρόνια, τα τελευταία δύσκολα εξαιτίας ατυχημάτων και προβλημάτων υγείας, αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Είχε διευθετήσει τα πάντα. Πώς θα γίνει αποτέφρωση, το φέρετρό της, το που θα τοποθετηθεί η τέφρα της. Είχε, επίσης, «διοργανώσει» το τελευταίο πάρτι. Ένα γλέντι για τη ζωή που έζησε.

Το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου θα πουν, την Παρασκευή (13.10.2023) στις 12:00, περισσότεροι από 200 φίλοι της και θαυμαστές της. Εκείνη, θα βρίσκεται σε ένα κάτασπρο φέρετρο, με ανάγλυφο λευκό άγγελο στο καπάκι του. Το πάρτι θα γίνει στο σπίτι της στην Παιανία, έναν χώρο που λάτρευε και είχε ζήσει μερικά από τα μεγαλύτερα πάρτι της ζωής της.

Τις λεπτομέρειες για το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου φέρνει στο φως η εφημερίδα Espresso και ο Γιάννης Αρμουτίδης. Στον κήπο του σπιτιού, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Παντού θα ακούγεται μουσική και με τον τρόπο αυτό θα αποχαιρετήσουν τη Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι.

Το πάρτι δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, παρά με μια μεγάλη γιορτή, όπως ήθελε η ίδια. Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Στη συνέχεια, η σορός θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Εκεί, στις 15:30 θα ακολουθήσει ένα αφιέρωμα – με εικόνες και ήχο – στη ζωή της.

Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα δουν τη Μαίρη Χρονοπούλου οι φίλοι της.

Η επιθυμία της ήταν η τέφρα της να τοποθετηθεί σε ειδική θέση στον κήπο του σπιτιού της στην Παιανία και στο μνημείο θα αναγράφεται: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

To άρθρο Το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου θα είναι ένα μεγάλο πάρτι με κρασί και γαρίδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα