Το πρώτο Drive Through φιλοζωικό χριστουγεννιάτικο bazaar

22:09 18/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Αυτό το Σαββατοκύριακο, οι εθελοντές του φιλοζωικού σωματείου Stray.gr που ασχολούνται με τα αδέσποτα ζώα, διοργανώνουν το πρώτο drive through χριστουγεννιάτικο bazaar στην Ελλάδα.

Click away για καλό σκοπό, όπως οι ίδιοι λένε. Με στόχο να μην επιβαρύνουν τις ταχυμεταφορές που ήδη αντιμετωπίζουν μεγάλο όγκο αποστολών αλλά και προκειμένου όσοι παραγγείλουν αντικείμενα να τα παραλάβουν εγκαίρως, φέτος

οι φιλόζωοι του stray.gr, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, θα παραδίδουν τις αγορές στα γραφεία του σωματείου το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τις 20.00, από το γραφείο, Κριτίου 4-6, στον Νέο Κόσμο (πλησίον του μετρό).

«Θα έχουμε έτοιμα όλα τα πακέτα σας και οι εθελοντές μας (φορώντας τις μάσκες τους και τα μωβ σκουφιά τους!) θα σας περιμένουν έξω από την πόρτα μας!» λένε και παρακαλούν «να φροντίσετε να στείλετε μήνυμα εγκαίρως μέσω της σελίδας στο Facebook, διότι εκείνη τη στιγμή, δε θα μπορούμε να φτιάχνουμε παραγγελίες».

«Τα bazaar μας είναι η βασική πηγή χρηματοδότησης του σωματείου μας και η κατάσταση τη φετινή χρονιά έχει δυσκολέψει πάρα πολύ το έργο μας», λένε οι εθελοντές του Stray.gr, «σπάσαμε το κεφάλι μας και καταλήξαμε λοιπόν! Το πρώτο Drive through -«Παραλάβετε οδηγώντας», κατά Μπαμπινιώτη ή «Ελάτε να τα πάρετε» κατά Πρέκα- Bazaar του Stray.Gr είναι γεγονός!»

Όλα τα διαθέσιμα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε στην διεύθυνση: https://bit.ly/2WutCta

«Αναπροσαρμοζόμαστε λοιπόν και ελπίζουμε -για άλλη μια χρονιά- στην πολύτιμη στήριξη σας! Έστω και αυτό το δίλεπτο που θα σας δούμε θα μας γεμίσει δύναμη για να συνεχίσουμε να βοηθάμε τους αδέσποτους φίλους μας, εμείς κι εσείς μαζί! Κουνάμε ουρές και σας περιμένουμε!» καταλήγουν οι εθελοντές του Stray.gr.

To άρθρο Το πρώτο Drive Through φιλοζωικό χριστουγεννιάτικο bazaar δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα