Το πάρτι έκπληξη του Γιώργου Πρίντεζη με Δήμο Αναστασιάδη στη Σύρο

13:44 12/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Γιώργος Πρίντεζης διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία για ακόμα μια φορά το τουρνουά Stoiximan AegeanBall Festival στη Σύρο.

Δεκάδες γνωστοί αθλητές, όχι μόνο από τον χώρο του μπάσκετ, έδωσαν το “παρών” στο τουρνουά που έγινε στη Σύρο, τιμώντας τον Γιώργο Πρίντεζη με την παρουσία τους.

Από την πλευρά του, ο παλαίμαχος πλέον καλαθοσφαιριστής φρόντισε να τους “αποζημιώσει” με ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι του.

Οι φίλοι του Γιώργου Πρίντεζη διασκέδασαν παρέα

με τον Δήμο Αναστασιάδη, την Χριστίνα Μηλιού και την Nafsica. Φυσικά από το πάρτι, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις με όσους τους δόθηκε η ευκαιρία να πουν ένα τραγούδι, ανάμεσα τους η Ελπίδα Γαδ, ο Αντώνης Μπαλόπιτας και οι μόνιμοι… καλλιτέχνες Γιώργος Πρίντεζης και Γιάννης Μπουρούσης.

Ο τελευταίος, εκτός από MVP του Stoiximan AegeanBall Festival, απέκτησε κι ένα άλλο ακόμα βραβείο του διασκεδαστή της βραδιάς, φέρνοντας τους καλεσμένους κοντά στη πίστα, με άκρως δημοκρατικές διαδικασίες, όπως ‘’’oποιος δεν έρθει….θα αποχωρήσει από το Party”.

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες μαζί την μπάντα τους, κράτησαν συντροφιά και εγρήγορση τους προσκεκλημένους μέχρι την Ανατολή του Ηλίου.

Δείτε βίντεο:

To άρθρο Το πάρτι έκπληξη του Γιώργου Πρίντεζη με Δήμο Αναστασιάδη στη Σύρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργου Πρίντεζη, Δήμο Αναστασιάδη, Σύρο,giorgou printezi, dimo anastasiadi, syro