Το γαλάζιο focus στον …Βελόπουλο, η έκπληξη με τον γιο του Μπελέρη, που θα συναντηθούν Κασσελάκης, Δένδιας, Αυτιάς, oι ανακοινώσεις με χιούμορ από ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η τύχη της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις, το flyover με άρωμα υποθαλάσσιας, τα κίνητρα για ανακαίνιση ρημαγμένων ξενοδοχείων και η H.I.G. Capital

06:17 10/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Focus στην Δυτική Θεσσαλονίκη

Σε γυμνάσιο της Πολίχνης, στην Δυτική Θεσσαλονίκη επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παρουσιάσει την εθνική καμπάνια κατά του σχολικού εκφοβισμού. Περπάτησε στην περιοχή για αρκετές ώρες. Μπήκε σε καφενεία και μαγαζιά. Συνομίλησε με πολίτες στο δρόμο και στις πλατείες. Έβγαλε selfies. Η Δυτική Θεσσαλονίκη ήταν από τις πιο αδύναμες περιοχές για την ΝΔ

ακόμη και στις εκλογές του περασμένου Ιουνίου όταν το ποσοστό που πήρε την επικράτεια έφτανε το 41%. Για παράδειγμα στο δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης πήρε 30,77% ενώ η Ελληνική Λύση ήταν τρίτο κόμμα με 10,18%, οι Σπαρτιάτες άγγιξαν το 6,37% και η Νίκη το 5,41%. Στο δήμο Νεάπολης – Συκεών η ΝΔ πήρε 30,97%, η Λύση 8,16%, οι Σπαρτιάτες 5,09% και η Νίκη 5,94%. Επίσης στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου η ΝΔ πήρε 32,52%, η Λύση 12,26%, οι Σπαρτιάτες 6,74% και η Νίκη 6,18%.

Εικοσάρια!

Τοπικές δημοσκοπήσεις που γίνονται ενόψει των ευρωεκλογών δείχνουν το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου να αγγίζει ακόμη και το 20% σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Ο Κώστας Παναγόπουλος της Alco, στην τελευταία δημοσκόπηση για τον Άλφα, στην εκτίμηση ψήφου για τις ευρωεκλογές δίνει την Ελληνική Λύση στο 9-11% στην επικράτεια. Εάν ο Άρειος Πάγος απαγορεύσει στους Σπαρτιάτες να κατεβούν στις ευρωεκλογές μετά την εισαγγελική παραγγελία για ποινικές διώξεις σε βάρος 11 βουλευτών τους, εκτιμάται ότι ένα σημαντικό ποσοστό των ψηφοφόρων τους θα κατευθυνθεί και αυτό προς τον Βελόπουλο, γεγονός που δεν αποκλείεται να του δώσει ένα καλό διψήφιο για να διεκδικήσει ακόμη και την τρίτη θέση. Αυτήν την δυναμική θέλει να ανακόψει η ΝΔ η οποία πιέζεται δημοσκοπικά καθώς είναι το μόνο κόμμα το οποίο χάνει μία μονάδα κάθε μήνα και ήδη είναι 7-8 μονάδες κάτω από τις εκλογές του Ιουνίου του 2023.

Υποψήφιος ο γιος Μπελέρη;

Εν αναμονή των αποφάσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκονται οι συνεργάτες του σε ότι αφορά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη έχει πολλούς θερμούς υποστηρικτές διότι εκτιμάται ότι κάποιες δεκάδες χιλιάδες από τις χαμένες ψήφους προς τα δεξιά της ΝΔ, θα τις επαναπατρίσει. Δεν παύει όμως να είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ο φυλακισμένος δήμαρχος Χειμάρρας. Αν και οι σοβαρές ενστάσεις έχουν καμφθεί, υπάρχει ακόμη ένας προβληματισμός στο υπ.Εξωτερικών. Το Μαξίμου εξετάζει και μία άλλη εναλλακτική όπως αναφέρουν οι πηγές της στήλης. Αντί για τον πατέρα να κατεβεί στις ευρωεκλογές ο γιος, ο Πέτρος Μπελέρης ο οποίος έδωσε το «παρών» και στο συνέδριο της ΝΔ στο Ζάππειο. Το επίθετο έχει συμβολικό χαρακτήρα. Ζυγίζονται όλα. Η απόφαση είναι του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν θα αργήσει. Την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου θα παρουσιάσει όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές σε εκδήλωση καθώς έως τις 19 Απριλίου θα πρέπει να κατατεθούν οι συνδυασμοί και οι υποψηφιότητες στον Άρειο Πάγο και στις 24 να γίνει η ανακήρυξη.

Διπλές …εκλογές!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης επιμένει στην στρατηγική του να ζητάει διπλές εκλογές, ευρωεκλογές και εθνικές μαζί, αν και πέρασαν μόλις 9-10 μήνες από τις προηγούμενες που η ΝΔ πήρε κοντά στο 41% και έχει μία κοινοβουλευτική πλειοψηφία 158 βουλευτών που κανείς δεν αμφισβητεί. Σε άρθρο του στην Καθημερινή υποστήριξε ότι «η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλα τρία χρόνια μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές, βουτηγμένη στην οικογενειοκρατία, την αλληλεγγύη των πολιτικών τζακιών, τη συγκάλυψη, τη διαφθορά, την ανασφάλεια, την οικονομική αβεβαιότητα και τη διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων». Ανέφερε 10 λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν οι διπλές εκλογές και ανάμεσα σε αυτούς είναι τα Τέμπη, οι υποκλοπές, η διαρροή των e-mails κλπ.

Καμία χάρη!

Από την Θεσσαλονίκη όπου περιόδευσε ο πρωθυπουργός απάντησε ότι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. «Ο ίδιος δεν ήταν πριν από λίγες μέρες σε μία συνέντευξή του που έβαλε ως εκλογικό του πήχη το 17% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές;» αναρωτήθηκε αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη. «Προσέξτε τώρα την αντίφαση: έρχεται και αναγνωρίζει ότι θα είναι δεύτερο κόμμα με μεγάλη διαφορά αλλά ταυτόχρονα ζητάει εθνικές εκλογές. Γιατί; Για να αποσταθεροποιήσει τη χώρα; Δεν θα του κάνουμε τη χάρη.

Χωρίς διακύβευμα

Είναι γεγονός όμως ότι η ΝΔ δεν έχει ένα νέο διακύβευμα για τις ευρωεκλογές. Το δίλημμα «Μητσοτάκης ή χάος» είχε σημαντικό οικολογικό αποτύπωμα τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2023. Η επανάληψη του δεν προσφέρει κάτι καινούργιο. Το πολιτικό σκηνικό άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα σε διάφορες πτυχές και πρόσωπα. Η κυβέρνηση έχει να απολογηθεί για λάθη και αστοχίες. Στο Μαξίμου θα πρέπει να αναζητήσουν μία διαφορετική στρατηγική που να πιάνει το σφυγμό του κόσμου που την ψήφιζε και κατευθύνθηκε σε μικρά δεξιά κόμματα ή σκέπτεται σοβαρά την αποχή.

Κασσελάκης – Δένδιας – Αυτιάς

Στην παρέλαση της ομογένειας για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, που θα πραγματοποιηθεί στην διάσημη 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, στις 14 Απριλίου αναμένεται να συναντηθούν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αυτιάς που θα έχει πάρει το χρίσμα και επίσημα μέχρι τότε. Ο Κασσελάκης θα γίνει δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο. Ο υπουργός Άμυνας την Παρασκευή θα βρίσκεται στη Βοστώνη όπου θα επισκεφθεί το MIT, το Χάρβαρντ και το Ταφτς όπου υπάρχει η έδρα Καραμανλή, στην Σχολή Φλέτσερ. Εκεί θα παρακαθήσει σε γεύμα. Το Σάββατο θα πετάξει στη Νέα Υόρκη. Η ομογένεια θα παραθέσει δείπνο με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Σ αυτό πιθανόν να συναντηθεί και με τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος τον επισκέφτηκε στο γραφείο του στην Αθήνα, πριν πάει στο στρατό.

Φλερτ με ΠΑΟΚ

Έκοψε από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ τον Θοδωρή Ζαγοράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά τον ενδιαφέρουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ειδικά σε μια περιοχή, την Βόρεια Ελλάδα όπου η ΝΔ πιέζεται. Σε συζήτηση που είχε με Θεσσαλονικείς τους ρώτησε εάν ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα. «Είναι κοντά» του απάντησαν. «Το αξίζει» τόνισε ο πρωθυπουργός. Ο ΠΑΟΚ έχει 67 βαθμούς, η ΑΕΚ 66, ο Παναθηναϊκός 65 και ο Ολυμπιακός 61. Ο πρωθυπουργός είναι Ολυμπιακός αλλά «μετράει το άθλημα» όπως είπε. Το 2-0 ΑΕΚΠΑΟΚ που το ανέτρεψε ο ΠΑΟΚ πετυχαίνοντας ισοπαλία έδειξε πόσο καλή ομάδα είναι. Ο Ζαγοράκης το 2019 πήρε 195.264 ψήφους. Οι περισσότερες ήταν οπαδών του ΠΑΟΚ. Θα δούμε εάν ένας αριθμός αυτών τον ακολουθήσουν και στο ΠΑΣΟΚ με το οποίο κατεβαίνει τώρα ή θα βρει έκφραση σε άλλους υποψήφιους ευρωβουλευτές ΠΑΟΚ-τσήδες.

Τρίτη γκάφα

Νέο πονοκέφαλο στο Νίκο Ανδρουλάκη προκάλεσε ο βουλευτής Λέσβου Παναγιώτης Παρασκευαΐδης. «Αν ήταν για το εθνικό συμφέρον όπως λέτε καλώς τον παρακολουθούσαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ;» ρώτησε δημοσιογράφος τον Παρασκευαΐδη κι εκείνος απάντησε: «Ναι. Αν ήταν για το εθνικό συμφέρον καλώς».

Δεν ήταν η πρώτη γκάφα. Αντιδρώντας στη ρύθμιση για τα ομόφυλα ζευγάρια δήλωσε ότι δεν πρόκειται να μας αυξήσουν τον πληθυσμό. «Να το κάνουμε όπως ο Ερντογάν, που είπε κάθε Τουρκάλα να κάνει πέντε παιδιά» δήλωσε. «Η Τουρκία έχει 80 – 90 εκατομμύρια πληθυσμό με αυτές τις προτάσεις Ερντογάν». Επίσης σε άλλη δημόσια τοποθέτηση του κάλεσε τους νησιώτες σε «παλαϊκή άμυνα». «Αν οι Τούρκοι εδώ στη Λέσβο μας βρουν απροετοίμαστους θα μας σφάξουν» είχε δηλώσει.

«Μαζέψτε τον»

Εξοργίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Πάρτε τον και μαζέψτε τον» φέρεται να είπε. Του τηλεφώνησε για να του ζητήσει εξηγήσεις η γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελία Λιακούλη. Ο βουλευτής υποστήριξε ότι έκανε ένα φραστικό λάθος και δέχτηκε να προχωρήσει σε ανασκευή. Έτσι γλύτωσε την διαγραφή. Μέχρι νεωτέρας.

Οι …χιουμοριστικές ανακοινώσεις της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και η ΗΛΕΚΤΩΡ

Αν κάτι διασκεδάζει τη στήλη εδώ και αρκετούς μήνες αυτό είναι οι ανακοινώσεις της διοίκησης της ΕΛΛΑΚΤΩΡ κάθε φορά που δημοσιεύεται κάτι περί πώλησης της ΗΛΕΚΤΩΡ ή της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις. Οι άνθρωποι δίνουν ρέστα! Προχθες, για παράδειγμα, μας ενημέρωσαν πως δεν έχουν λάβει πρόταση εξαγοράς της ΗΛΕΚΤΩΡ, αλλά την ίδια στιγμή η Motor Oil έχει μπει στην εταιρεία και κάνει due diligence (με στόχο την εξαγορά προφανώς)! Επειδή εμείς δεν παίζουμε με τις λέξεις, υπενθυμίζουμε πως η στήλη είχε γράψει εδώ και καιρό πως οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν στο τίμημα. Για την ακρίβεια, η Motor Oil αποτιμά την ΗΛΕΚΤΩΡ κοντά στα 100 εκατ. ευρώ ενώ η πλευρά της ΕΛΛΑΚΤΩΡ κοντά στα 120 εκατ. ευρώ. Όλα δείχνουν, πάντως, παρά τη χιουμοριστική διάθεση που επιδεικνύει η πλευρά της εισηγμένης με τις ανακοινώσεις, πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά και σύντομα η ΗΛΕΚΤΩΡ θα αλλάξει χέρια. Ετσι θα δημιουργήσει και η Motor Oil τον ισχυρότερο όμιλο διαχείρισης απορριμμάτων στην Ελλάδα.

Οι προβλέψεις για ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις

Για να μη φάμε πάλι διάψευση, δε γράφουμε πως πωλείται η ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις. Προς Θεού, δεν πωλείται ή τέλος πάντων δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις των Ολλανδών της Reggeborgh και των εγχωρίων συνεργατών τους. Πάντως η αποτίμηση της εταιρείας είναι πλέον πολύ μικρότερη σε σύγκριση με το παρελθόν καθώς σύντομα χάνει την παραχώρηση της Αττικής Οδού, του πλέον κερδοφόρου οδικού άξονα της χώρας από τον οποίο είχε χρυσά μερίσματα την τελευταία δεκαετία. Η ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις θα μείνει με μειοψηφικές συμμετοχές σε οδικούς άξονες όπως η Ολυμπία Οδός (Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος), η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου (Μαλιακός – Κλειδί), το πλειοψηφικό πακέτο της Μορέας (Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα) και κάποια νέα έργα ΣΔΙΤ όπως το Καλαμάτα – Πύλος – Μεθώνη (αλήθεια, πότε θα ξεκινήσει ουσιαστικά;), η μαρίνα Αλίμου, κ.λπ. Δεν είναι αμελητέο χαρτοφυλάκιο. Αλλά δεν είναι και ο θησαυρός της Αττικής Οδού! Πάντως η ΕΛΛΑΚΤΩΡ ακούγεται πως αποτιμά πολύ ψηλά τη συγκεκριμένη θυγατρική. Δεν την πουλάει όμως, το ξαναλέμε, δε θέλουμε διαψεύσεις!

Flyover με άρωμα «Θερμαϊκής Οδού»!

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος και άλλα κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να δουν τι θα κάνουμε το Flyover που κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) η οποία αναμένεται. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο το flyover θυμίζει την υπόθεση της υποθαλάσσιας οδικής αρτηρίας Θεσσαλονίκης που σχεδιάστηκε, προκηρύχθηκε και ανατέθηκε χωρίς ποτέ να κατασκευαστεί λόγω προσφυγών και αντιδράσεων. Τελικά, όμως, η κοινοπραξία των ομίλων ΕΛΛΑΚΤΩΡ και Boskalis κατάφερε να βάλει στα ταμεία αποζημίωση γύρω στα 100 εκατ. χωρίς να ανοίξει μύτη. Υποθέτουμε πως και στους ομίλους Mytilineos και ΑΒΑΞ θα περιμένουν το ΣτΕ προκειμένου να αρχίσουν τις δικές τους προσφυγές γιατί υπέγραψαν μια σύμβαση ΣΔΙΤ που ήδη δυσκολεύεται να προχωρήσει.

Η H.I.G. Capital, οι άλλοι επενδυτές και τα κίνητρα για τα ρημαγμένα ξενοδοχεία

Σειρά κινήτρων για την επαναλειτουργία, τον εκσυγχρονισμό και την επανάχρηση εγκαταλελειμμένων τουριστικών καταλυμάτων περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που είναι σε δημόσια διαβούλευση από το βράδυ της Κυριακής. Τα κίνητρα αφορούν τουριστικά καταλύματα τα οποία έχουν παύσει να λειτουργούν αδιαλείπτως για χρονικό διάστημα το οποίο υπερβαίνει τα δεκαπέντε έτη.

Δεν θεωρούνται εγκαταλελειμμένα τουριστικά καταλύματα αυτά για τα οποία έχει εκδοθεί την τελευταία δεκαετία οικοδομική άδεια ή αναθεώρηση αυτής ή η διακοπή της λειτουργίας τους οφείλεται σε διακοπή των οικοδομικών εργασιών ή σε πολεοδομική παράβαση. Τέτοιες επενδύσεις μπορούν να ενταχθούν στις στρατηγικές.

Πρόσφατα η αμερικανική επενδυτική εταιρεία H.I.G. Capital είχε συμφωνήσει με την Eurobank για εξαγορά του ημιτελούς ξενοδοχείου στην Αλθέα Αγίας Μαρίνας, που είχε μείνει στα μπετά από το 1973. Το γνωστό και ως «ξενοδοχείο της Χούντας» είχε σχεδιαστεί για 400 δωμάτια και πριν καταλήξει στην Eurobank είχε περάσει και από τον Γιώργο Κοσκωτά. Η H.I.G. Capital θα αναθέσει τη διαχείριση του ξενοδοχείου στη θυγατρική της, Hospitality ELLA Resorts, η οποία έχει στην ευθύνη της τη διαχείριση των ξενοδοχείων του επενδυτικού ομίλου στην Ελλάδα.

Αν δούμε τους πλειστηριασμούς διαπιστώνουμε πως υπάρχει μεγάλος αριθμός τέτοιων ημιτελών ξενοδοχείων προς εξαγορά. Μάλιστα όταν οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν τη συμφωνία για το «ξενοδοχείο της Χούντας» κάποιοι νόμισαν πως αφορά την Αγία Μαρίνα Αίγινας όπου χάσκει ένα ακόμα ημιτελές τουριστικό συγκρότημα. Τώρα με τα κίνητρα πιθανώς κάποιοι θα ενδιαφερθούν και γι’ αυτό.

Η μείωση της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας είναι προσωρινή!

Μη σας ξεγελούν τα στοιχεία που ανακοίνωσαν οι εταιρείες προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας και δείχνουν πως η ζήτηση ηλεκτρικού ρεύματος μειώθηκε πέρυσι στην Ελλάδα και άλλες γειτονικές χώρες. Η κατάσταση είναι απολύτως προσωρινή και σε ελάχιστα χρόνια θα αντιμετωπίζουμε το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα. Μπορεί να ψάχνουμε ηλεκτρική ενέργεια, παρά τη μεγάλη αύξηση της παραγωγής από Ανανεώσιμες Πηγές, κ.λπ. Η έκρηξη της ζήτησης για πράσινη ενέργεια που θα τροφοδοτεί data centers, που θα αυξάνονται λόγω της ανάπτυξης της τεχνητής νοημοσύνης, σε συνδυασμό με την ραγδαία εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης θα δημιουργήσει νέα δεδομένα. Ειδικά όταν τα δίκτυα μεταφοράς και διανομής δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τις νέες απαιτήσεις. Πάντως το 2023 η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα μειώθηκε πέρυσι κατά 1,7% ενώ στην Ρουμανία η μείωση ήταν ακόμα μεγαλύτερη και έφτασε το 5%, με βάση τα στοιχεία που ανακοίνωσε χθες η ΔΕΗ.

Η πολιτική συμφωνία στη Ε.Ε. για στήριξη των Δυτικών Βαλκανίων με 6 δισ.

Έπειτα από αρκετούς μήνες στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας επετεύχθη πολιτική συμφωνία στην Ε.Ε. που θα επιτρέψει την παροχή βοήθειας, συνολικού ύψους έξι δισ. ευρώ στις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων μέχρι το 2027. Τα δύο από τα έξι δισ. ευρώ είναι επιχορηγήσεις μη επιστρέψιμες ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα δισ. αφορούν σε δάνεια με ευνοϊκούς όρους. Το μοντέλο που επελέγη από την Κομισιόν ώστε να περάσει η πολιτική συμφωνία (εκκρεμεί η έγκριση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) είναι αντίστοιχο με αυτό του Ταμείου Ανάκαμψης. Τα κεφάλαια θα δίνονται σταδιακά και αφού οι γειτονικές χώρες πετύχουν προσυμφωνημένους στόχους. Αν δεν τους πετύχουν τα κονδύλια θα δεσμεύονται μέχρι να καλυφθούν τα προαπαιτούμενα. Στην περίπτωση που μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν ικανοποιηθούν τα ορόσημα τότε τα κεφάλαια θα πηγαίνουν σε άλλη χώρα!

Υπό κανονικές συνθήκες, οι ελληνικές τεχνικές εταιρείες μπορεί να έτριβαν τα χέρια τους. Όμως είναι τόσα πολλά τα ανοικτά μέτωπα που έχουν στην Ελλάδα που μάλλον δύσκολα θα διαθέσουν χρόνο και πόρους για γειτονικές αγορές όπως η Αλβανία, η Σερβία ή η Βόρεια Μακεδονία. Όμως σε τομείς όπως η ενέργεια μπορεί να δούμε ελληνικούς ομίλους να αξιοποιούν τις γενναίες κοινοτικές ενισχύσεις προς τα Δυτικά Βαλκάνια.

To άρθρο Το γαλάζιο focus στον …Βελόπουλο, η έκπληξη με τον γιο του Μπελέρη, που θα συναντηθούν Κασσελάκης, Δένδιας, Αυτιάς, oι ανακοινώσεις με χιούμορ από ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η τύχη της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις, το flyover με άρωμα υποθαλάσσιας, τα κίνητρα για ανακαίνιση ρημαγμένων ξενοδοχείων και η H.I.G. Capital δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
focus, ακτωρ, capital, ακτωρ, τυχη, capital, αρωμα, χιουμορ, αυτιας, focus, 25η μαρτιου, due diligence, θεσσαλονικη, νεα δημοκρατια, εκλογες, ιουνίου, λύση, δημοσκοπηση, ελλαδα, alco, συριζα, πήχη, δίλημμα, mit, νέα, αθηνα, φλερτ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, παναθηναικος, ολυμπιακος, ΠΑΣΟΚ, ηλεκτωρ, motor, εταιρεία, due, ολυμπια, πατρα, καλαματα, σδιτ, θυγατρική, καιρος, αβαξ, οφείλεται, eurobank, βομβα mall, data, δεη, συγκεκριμένο, newsit, κινηση στους δρομους, μυστικες δημοσκοπησεις, ομαδα διας, διακοπες ρευματος, δεη διακοπες ρευματος, διακοπες δεη, διακοπη ρευματος, eurobank alpha, alpha eurobank, newsit.gr, στρατος, παρελαση θεσσαλονικη, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, οφειλετες δημοσιου, εκλογες 2012, τελος του κοσμου, σχεδιο αθηνα, εκρηξη βοστωνη, τελευταια δημοσκοπηση, κομματα, παρελαση, πολυνομοσχεδιο, χωρες, αβαξ, αδεια, αλφα, αλβανια, αρειος παγος, δανεια, εδρα, εθνικη, ζαππειο, καθημερινη, πωλειται, ρουμανια, ρωτησε, σδιτ, eurobank, αυξηση, αρθρο, ακης, αλληλεγγυη, αξονες, αποζημιωση, αφορμη, βαλκανια, βορεια, βοστωνη, βραδυ, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινονται, γιωργος αυτιας, δευτερο, δευτερα, διαστημα, δίλημμα, δωσει, δικτυα, δυτικη, δωματια, ευρω, ειπε, υπαρχει, εκρηξη, εκτιμηση, εκφραση, ενεργεια, εργα, εξελιξη, εξι, επενδυσεις, επιθετο, ερντογαν, ερχεται, εταιρεία, ετη, ευαγγελια, ευθυνη, ζαγορακης, ζευγαρια, ιδια, ηλεκτωρ, υποθεση, υφυπουργος, θυγατρική, θυμιζει, θησαυρος, κυβερνηση, κομμα, κορινθος, λαθη, λαθος, λύση, μακεδονια, μαξιμου, μεθωνη, μηνες, μητσοτακης, μειωση, μυτη, νεα υορκη, νικη, νικο, ομαδα, οδος, οφείλεται, πρασινη, ρυθμιση, σαββατο, σερβια, συγκεκριμένο, συζητηση, συντομα, τεμπη, τουρκια, τρια, τριτη, τριπολη, φορα, ωρες, αγια μαρινα, αγορες, alco, data, due diligence, due, εθνικο, ιουνίου, κωστας, κυριακου, λεξεις, μπετα, μεινει, mit, πακετο, πηγες, πήχη, motor, χερια
Τυχαία Θέματα