Το ZMAK αποκλειστικά στον ΑΝΤ1+ – Το πρώτο ελληνικό pro wrestling promotion στην τηλεόραση

18:26 25/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Το ΖΜΑΚ, το πρώτο και μοναδικό ελληνικό pro wrestling promotion, θα προβάλλεται αποκλειστικά μέσω του ΑΝΤ1+ για τη σεζόν 2023-2024. Μία ιστορική στιγμή για την ευρωπαϊκή και ελληνική επαγγελματική πάλη, καθώς είναι το πρώτο εγχώριο προϊόν του είδους του που θα προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση.

Το ΖΜΑΚ γίνεται το μοναδικό μη Αμερικανικό ή Ασιατικό promotion επαγγελματικής πάλης που αποκτά τηλεοπτική στέγη αυτή τη στιγμή στη Γηραιά Ήπειρο, μέσω του ΑΝΤ1+.

Παράλληλα,

το ΖΜΑΚ που ιδρύθηκε το 2016 από τον Πέτρο Πολυχρονίδη, είναι το πρώτο θέαμα μέσα σε ring, το οποίο αποκτά ετήσιο (20 επεισόδια) συμβόλαιο και μάλιστα με τη σφραγίδα ενός εκ των κορυφαίων ομίλων στην Ελλάδα εδώ και 33χρόνια.

Τις επόμενες ημέρες, o ΑΝΤ1+ θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις, όμως ήδη στην πλατφόρμα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει αποκλειστικά τα πρώτα δύο επεισόδια της 8ης σεζόν, το ZMAK MY BEACH 2023 και το ZMAK OLYMPUS 2023.

Κάνετε εδώ εγγραφή στο πρόγραμμα που σας ταιριάζει και απολαύστε το ZMAK και όλο το πρόγραμμα του ANT1+.

To άρθρο Το ZMAK αποκλειστικά στον ΑΝΤ1+ – Το πρώτο ελληνικό pro wrestling promotion στην τηλεόραση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ZMAK, ΑΝΤ1+ –,ZMAK, ant1+ –