Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου 2023

06:34 4/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Ερμής είναι τώρα στο ζώδιο σου και θα συνεχίσει αυτή τη διέλευση μέχρι τις 11/6. Έχεις πιο δυνατή φωνή και είναι πιο πιθανό να σε ακούσουν και να σε καταλάβουν κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Οι αυτοδίδακτες προσπάθειες μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές.

Επειδή ο Ερμής κυβερνά τον τομέα των χρημάτων σου, αυτή μπορεί να είναι μια εποχή που θα προστεθούν έξτρα χρήματα στα έσοδά

σου. Αυτή η διέλευση φέρνει περισσότερη σαφήνεια στη ζωή σου μετά από μια περίοδο σχετικού προβληματισμού, και ίσως κάποιας αναποφασιστικότητας.

Δίδυμοι: Ο κυβερνήτης σου Ερμής διέρχεται τώρα στο ακριβώς πίσω σου ζώδιο, όπου θα παραμείνει έως τις 11/6. Αυτή η διέλευση προκαλεί την ανάγκη να αναθεωρήσεις πρόσφατα γεγονότα, ιδέες, έργα, ενδιαφέροντα και διαδρομές μάθησης, καθώς προετοιμάζεσαι για ένα νέο κύκλο επικοινωνίας.

Θέματα του παρελθόντος αποτελούν μια ισχυρή ψυχική εστίαση. Επωφελείσαι περισσότερο από νοητικές δραστηριότητες, έρευνα και προβληματισμό. Μπορεί να είσαι λίγο μυστικοπαθής ή αναποφάσιστη, αλλά μπορεί επίσης να την εκτιμήσεις ως στιγμή για αυξημένη ψυχική ανάπαυση.

Καρκίνος: Οι ενέργειες σήμερα είναι καλές για τη δημιουργία ιδεών και την αξιοποίηση των νέων πληροφοριών που έρχονται στον δρόμο σου. Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον ηλιακό 11ο οίκο σου και σε φέρνει σε ευνοϊκή θέση με φρέσκες ιδέες και ανατρεπτική σκέψη.

Το μυαλό σου είναι ανοιχτό και οι επικοινωνίες ρέουν ομαλά κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί. Είσαι πιο διατεθειμένη να εστιάσεις το μυαλό σου σε όνειρα, επιθυμίες, ελπίδες και στόχους ευτυχίας.

Λέων: Ο Ερμής κινείται τώρα μέσα στον ηλιακό 10ο οίκο σου και θα τον επηρεάζει μέχρι τις 11/6. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου σκέφτεσαι ή μιλάς πιο συχνά για το σχέδιο ζωής ή τους στόχους καριέρας, τις ευκαιρίες και τις ευθύνες.

Ο Ερμής είναι αναλυτικός και λογικός και αυτά τα στοιχεία θα εφαρμόσεις στους παραπάνω τομείς της ζωής σου. Ωστόσο όταν βρίσκεσαι υπό πίεση, ο Ερμής μπορεί επίσης να είναι νευρικός και εκνευριστικός. Ευτυχώς είναι μια εξαιρετική στιγμή για να προωθήσεις τη δουλειά σου, να επικοινωνήσεις, να σχεδιάσεις και να διευθετήσεις σημαντικούς στόχους και έργα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 4 Απριλίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα