Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

06:33 29/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρξει ένταση γύρω από προβληματικούς τομείς της ζωής σου. Περιλαμβάνει κυρίως θέματα που έχουν να κάνουν με χρήματα, ταλέντο και σεβασμό.

Ειδήσεις ή εντάσεις για ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσαν προσωρινά να σε αποσυντονίσουν, καθώς ο Ερμής αντιτίθεται στον Άρη. Με τον Άρη ανάδρομο, μια περίπλοκη ή θαμμένη απογοήτευση μπορεί να σε απασχολήσει. Η ψυχραιμία

και το ξεκαθάρισμα των πραγμάτων και των καταστάσεων μπορεί να αξίζει τον κόπο, αν το κάνεις προσεκτικά.

Δίδυμοι: Στο πρώτο μισό της ημέρας μια αντίθεση Ερμή – Άρη μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες. Ο Ερμής είναι κυβερνήτης σου και ο Άρης αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι ανάδρομος, κι αυτό κάνει αυτήν τη διεύλεσυ αρκετά προσωπική υπόθεση.

Ένας σημαντικός για σένα άνθρωπος μπορεί να είναι επικριτικός μαζί σου. Εναλλακτικά μπορεί να αισθάνεσαι γκρινιάρα ή να σου ζητούν να επικοινωνήσεις για κάτι για το οποίο δεν έχεις ακόμα απάντηση. Μπορεί να υπάρξουν απογοητεύσεις, ιδιαίτερα σε θέματα άποψης, που μπορεί να σε φέρουν σε αμυντική θέση, όπου αισθάνεσαι ότι πρέπει να υποστηρίξεις τον εαυτό σου.

Καρκίνος: Στο πρώτο μισό της ημέρας ίσως υπάρξουν πιέσεις. Καθώς ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν αντίθεση, φέρνουν στην επιφάνεια ένα τεταμένο θέμα που έχει να κάνει με τη δουλειά, τις ευθύνες και την υπηρεσία.

Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να θέλουν τα πράγματα να συμβούν γρήγορα, αλλά η βιασύνη φαίνεται να οδηγεί τώρα σε λάθη. Ωστόσο, αργότερα σήμερα, όταν τα πάθη υποχωρήσουν, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τους άλλους χωρίς όλο το δράμα και τις διαφωνίες.

Λέων: Οι ενέργειες είναι περίπλοκες στο πρώτο μισό της ημέρας όταν ο Ερμής αντιτίθεται στον Άρη. Ο θυμός μπορεί να αναδυθεί μέσα από τα λόγια σου και ίσως να προέρχεται από την επικοινωνία με κάποιον σημαντικό για σένα άνθρωπο.

Μπορεί να είναι ανησυχητικό ή να σου σπάει τα νεύρα, αλλά μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να καθαρίσεις τον αέρα γύρω σου. Ωστόσο οι συζητήσεις μπορεί να είναι βιαστικές και σκληρές σε κάποια σημεία. Θέματα χρόνου, ενέργειας ή γνώμης μπορεί να φουντώσουν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα