Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

06:33 17/2/2021 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη !7 Φεβρουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Τα πρακτικά θέματα γίνονται σήμερα η προτεραιότητά σου με την Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Είναι μια καλή ιδέα να δώσεις στον εαυτό σου και στους άλλους χώρο και ελευθερία με το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό να διαμορφώνεται σήμερα και να επηρεάζει το επόμενο έτος. Εμφανίζονται ορισμένες εντάσεις που σχετίζονται με την πηγή χρημάτων

ή την αλλαγή στάσης απέναντι στα προσωπικά σου αντικείμενα. Με την πτυχή αυτή μπορεί να παλέψεις με την επιθυμία να πάρεις ρίσκα που μοιάζουν επικίνδυνα, αλλά ένας ταυτόχρονος φόβος για αλλαγή μπορεί να σε κρατήσει πίσω. Έλεγξε την ανάγκη σου για ανεξαρτησία και μην προσπαθείς να επιβάλλεις καταστάσεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.

Ταύρος: Οι σημερινές ενέργειες είναι μάλλον επαναστατικές, καθώς η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και τείνεις να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στα συναισθήματά σου τα οποία είναι ιδιαίτερα πολύχρωμα ή περίπλοκα αυτήν τη στιγμή. Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού είναι μια από τις πιο μακροπρόθεσμες τάσεις που επηρεάζει όλο το χρόνο. Οι προσωπικές σου ανάγκες για περισσότερη ανεξαρτησία και αυθορμητισμό είναι πλέον σαφείς. Η έμφαση στη σχέση με τον αγαπημένο σου δίνεται στον έρωτα και το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι για μια ακόμη φορά σε λάθη.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου σηματοδοτώντας την ανάγκη για αποκατάσταση της ενέργειάς σου. Ένα τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού εμφανίζεται σήμερα και ενώ θα σε επηρεάζει μέχρι τον Δεκέμβριο, τείνει να προκαλεί κάποια ένταση αυτήν την εβδομάδα. Μπορεί να υπάρχει ένας αγώνας για την απελευθέρωση του παρελθόντος ή τα μακροχρόνια προβλήματα. Εναλλακτικά οι περιορισμοί που αντιμετωπίζεις αυτήν τη στιγμή μπορεί να οδηγήσουν σε εσωτερικές αναταραχές, προβλήματα θυσίας ή μυστικά. Κάποιες εξελίξεις ή αποκαλύψεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορεί να σου δημιουργήσουν δυσαρέσκεια. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον αυθορμητισμό σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των ονείρων, των σχεδίων, των επιθυμιών και των φίλων σου παρακινώντας σε να συνδεθείς με τους στόχους της ευτυχίας σου. Ωστόσο οι ενέργειες της μέρας τείνουν να διεγείρουν την επαναστατικότητα. Ένα τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού σχηματίζεται σήμερα και θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο. Οι πειρασμοί μπορεί να αποσπούν την προσοχή σου από ένα έργο ή μια σχέση. Τα παράπονα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μην τα βγάζεις σε μορφή γκρίνιας ή κτητικότητας. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε λανθασμένες ενέργειες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα