Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

06:33 10/2/2021 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει μια πτυχή με τον Άρη σήμερα, δηλώνοντας πως η ανυπομονησία και η βιασύνη μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα. Είσαι πιο ευαίσθητη με τα όσα συμβαίνουν γύρω σου και ό,τι κοινοποιείς θα είναι σημαντικό, για αυτό μην βγάζεις συμπεράσματα και μην βιάζεσαι να μιλήσεις. Μπορεί στα εργασιακά να υπάρχει μια ένταση ή να υπάρχουν κρυμμένα χαρτιά ή ακόμα και οι πληροφορίες

που περιμένεις να αργούν. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί να είναι αμυντικός για αυτό και θα πρέπει να περιμένεις λίγο για σοβαρές συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τα μηνύματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος: Με τη σημερινή πτυχή του Ερμή με τον Άρη πρόσεξε την ανυπομονησία σου η οποία μπορεί να λειτουργήσει κατά σου. Ψάχνεις για ανοίγματα στα εργασιακά, για ευκαιρίες, λύσεις στα οικονομικά, όμως μην πιέζεις καταστάσεις. Με αυτήν την τεταμένη πτυχή μπορεί να υπάρχει μια ένταση και βιασύνη που οδηγεί σε λάθη. Η προσωπική και συναισθηματική ζωή σου σίγουρα θα φέρει ανταμοιβές είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση είτε όχι.

Δίδυμοι: Στο πρώτο μισό της ημέρας νιώθεις μια ανησυχία με την όψη του Ερμή και του Άρη. Απόφυγε τις βιαστικές ενέργειες και την ανυπόμονη συμπεριφορά για καλύτερα αποτελέσματα. Οι διαφωνίες στα εργασιακά μπορεί να ενταθούν και θα πρέπει να διατηρήσεις την υπομονή και την ψυχραιμία σου. Η συμπεριφορά του αγαπημένου σου ίσως σου δημιουργήσει μια προσωρινή απογοήτευση. Εσύ που είσαι μόνη, μην κάνεις λάθος κινήσεις και προσεγγίσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος: Μια πτυχή Ερμή – Άρη μπορεί να κάνει τους ρυθμούς πιο γρήγορους και καλό θα ήταν εσύ να επιβραδύνεις και όχι να ακολουθήσεις τις τάσεις. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται κάτω από αυτήν την επιρροή σπάνια λειτουργούν καλά. Είναι νωρίς να μοιραστείς τις ιδέες σου στα εργασιακά. Δες τη θετική πλευρά στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε και μείνε απλά στο φλερτ.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα