Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 03 Μαρτίου 2021

06:39 3/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 03 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Θα προτιμούσες μάλλον να παρατηρήσεις τους άλλους σήμερα παρά να συνδεθείς μαζί τους, αλλά σίγουρα όχι με κακή πρόθεση. Μπορεί να υπάρχει μια ένταση εάν αισθάνεσαι περιορισμένη ή χωρίς κατεύθυνση. Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και κυβερνήτης σου προετοιμάζει τη διέλευσή του στον τρίτο ηλιακό σου οίκο και θερμαίνει και επιταχύνει τις

επικοινωνίες, τη μεταφορά και τις πιθανές σπουδές σου μέχρι τις 24/4.

Στη διάρκεια αυτού του κύκλου πρόσεξε την ανυπομονησία σου, τις λέξεις και τις κινήσεις σου. Η σχέση με τον αγαπημένου σου βρίσκει τους ρυθμούς ασφάλειας της. Εσύ που είσαι μόνη, ο ενθουσιασμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

Ταύρος: Ανησυχείς ιδιαίτερα για τις στενές σχέσεις σου καθώς ο Άρης ο πλανήτης της κίνησης, του πάθους, της ενέργειας και του θυμού ετοιμάζεται για τη διέλευσή του στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Με αυτήν τη διέλευση διεγείρεται ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις υλικές ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Το θάρρος σου ενισχύεται και οι προσπάθειές σου εντείνονται μέχρι τις 24/4. Έχεις την ανάγκη να προστατεύσεις και να αγκαλιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι αυξημένες προσδοκίες μπορεί να είναι αυτές που σε πληγώνουν.

Δίδυμοι: Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για πρωτότυπες ιδέες και επίλυση προβλημάτων, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις γρήγορες κινήσεις. Βάζοντας προτεραιότητα στα όσα σε απασχολούν θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Ο Άρης προετοιμάζεται για την είσοδό του στο δικό σου ζώδιο και θα υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις για τον εσωτερικό κόσμο σου και ο δυναμισμός σου αυξάνεται. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για την προσέγγιση φίλων και την πλήρη αποκατάσταση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια περίοδο που η τύχη σου χαμογελά διάπλατα.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της αναψυχής δημιουργώντας σου την ανάγκη να μοιραστείς την αγάπη σου με τους άλλους, να παίξεις, να απολαύσεις και να διασκεδάσεις.

Οι επόμενες εβδομάδες είναι δυνατές για προβληματισμό, ανάληψη δράσης σε ιδιωτικά ζητήματα και αναγνώριση προηγούμενων θαμμένων απογοητεύσεων, που λειτουργούν ακριβώς κάτω από την επιφάνεια. Μπορείς να περάσεις συναρπαστικά με τον αγαπημένο σου αν πάρεις πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, η διάθεσή σου ανεβαίνει καθώς οι θαυμαστές σου αυξάνονται.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 03 Μαρτίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα