Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

05:13 9/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Τα πνεύματα είναι λίγο υψηλά σήμερα, αλλά λίγο ασταθή λόγο αντίθεσης Αφροδίτης – Δία. Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις τις υπερεκτιμήσεις ή τις υποσχέσεις, καθώς μπορεί να είναι καλύτερο να ζήσεις τη στιγμή.

Μπορεί να είναι μια ανήσυχη μέρα μέχρι να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες, κάτι που μπορεί να είναι μια μεγάλη επιθυμία σήμερα, αλλά κάθε άλλο παρά κατορθωτό. Τα συναισθήματα, οι αλληλεπιδράσεις

ή ένα κοινωνικό γεγονός ή σύνδεση φαίνονται μεγαλύτερα από την αντικειμενικότητα ή υπάρχει μια τάση για μπερδέματα σε μια σχέση και γίνεται σύγχυση ποιος θέλει πραγματικά και τι.

Δίδυμοι: Μπορεί να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να φτάσεις λίγο ψηλότερα με τη δουλειά, τις υπηρεσίες ή την υποστήριξη σου. Το κλειδί είναι να το κάνεις με μέτρο και να αποφύγεις την υπέρβαση. Ομολογουμένως με την Αφροδίτη απέναντι από το Δία, τον πλανήτη της αφθονίας, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει.

Πρόσεξε τον πειρασμό να ξεφύγεις ή να καλύψεις τα προβλήματα υπερβάλλοντας τις απολαύσεις, κάτι που είναι μια προσωρινή λύση που μόνο καθυστερεί τα πράγματα και αυξάνεις τα αισθήματα ενοχής. Εάν ζεις πάρα πολύ τη ζωή σου στο περιθώριο, μπορεί να καταλήξεις να αισθάνεσαι εκτεταμένη ή υποτιμημένη.

Καρκίνος: Μπορεί να υπάρξει μεγάλη στάθμιση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων μιας κατάστασης σήμερα. Είναι δύσκολο να καταλήξεις σε ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα με μια αντίθεση Αφροδίτης – Δία που συμβαίνει τώρα και διαιρεί τις επιλογές σου.

Ωστόσο μέσω διαφωνίας ή σύγκρουσης θα καταλήξεις σε μια καλύτερη κατανόηση μιας κατάστασης. Στο μεταξύ το να ξεπεράσεις τα όρια σου είναι ένας πειρασμός. Μπορεί να βιώσεις την υπερβολή ή το δράμα με φίλους ή εραστές. Απέφυγε τις υπερεκτιμήσεις ενώ αναζητάς τρόπους για να βιώσεις τα επίπεδα ικανοποίησης σου.

Λέων: Η σημερινή αντίθεση Αφροδίτης – Δία μπορεί να είσαι ενθουσιώδης, αλλά οι τάσεις για υπερβολές, δαπάνες ή αίσθημα υπερέντασης μπορεί να κυριαρχεί. Στην πραγματικότητα το να μείνεις λίγο πίσω και να επαναξιολογήσεις τι είναι σημαντικό για σένα μπορεί να οδηγήσει σε σπουδαία πράγματα.

Τόσο η οικογένεια όσο και καριέρα μπορεί να είναι δυνατοί πόλοι για σένα αυτές τις μέρες, αλλά σήμερα μπορεί να φανεί ότι πρέπει να κάνεις μια επιλογή ή να ρυθμίσεις και τα δυο. Η υπεραντιστάθμιση δεν πρόκειται να λύσει προβλήματα. Προσπάθησε να αποφύγεις τυφλά να ζητάς περισσότερα όταν δεν είσαι ακόμα σε επαφή με την πηγή της δυσαρέσκειας.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023,savvato 9 dekemvriou 2023