Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

06:32 20/3/2021 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο κι αυτό σημαίνει πως ξεκινά ένας κύκλος διαρκείας που κάνει τους στόχους και τις ανάγκες σου απόλυτη προτεραιότητά σου. Το μυαλό και η ευστροφία σου δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν για αυτό και είναι ο καιρός

να αποκτήσεις συμμάχους στα εργασιακά.

Η λάμψη και η γοητεία σου γίνονται ακαταμάχητες και μπορείς να κατακτήσεις την καρδιά του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές.

Ταύρος: Το φεγγάρι περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και ο Ήλιος μπαίνει στον ηλιακό 12ο οίκο σου. Οι αποφάσεις μπορεί να απαιτούν περισσότερο χρόνο και μπορείς να παραμείνεις στο παρασκήνιο συλλέγοντας πολύτιμες πληροφορίες.

Δώσε σήμερα προτεραιότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και κάνε αυτά που πρέπει προκειμένου να τον καθησυχάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα.

Δίδυμοι: Ο Ήλιος κατευθύνεται στον 11ο ηλιακό σου οίκο τραβώντας την προσοχή σου σε στόχους ευτυχίας, φιλίες και δικτύωση. Ίσως σου αρέσει να μοιράζεσαι τις ιδέες και τα ενδιαφέροντά σου με τους άλλους κυρίως στα εργασιακά.

Σήμερα η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και γίνεσαι πιο διαισθητική ή συναισθηματικά παρορμητική, για αυτό προτίμησε ή προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολικές εκδηλώσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, με τα πόδια σου να πατούν στη γη θα κάνεις τις καλύτερες επιλογές.

Καρκίνος: Ο Ήλιος περνά στον ηλιακό 10ο οίκο σου και κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου όπου και θα διαρκέσει έως τις 19/4, δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα στην επαγγελματική ή κοινωνική σου ζωή και στην ικανότητά σου να ανταποκρίνεσαι στις ευθύνες και υποχρεώσεις σου.

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στον τομέα του σπιτιού, της ιδιωτικότητας και της ανανέωσης για αυτό είναι μια μοναδική ευκαιρία να πλησιάσεις ουσιαστικά τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε και αφέσου σε νέες γνωριμίες έστω και διαδικτυακές.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα