Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

06:38 12/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά ένα καλό μέρος της ημέρας σε οικείο σου οίκο, συναντώντας την Αφροδίτη και ενισχύοντας την άνεση με τα συναισθήματά σου. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη με τους ανθρώπους γύρω σου και τα γεγονότα, αλλά με προσεκτικό και σίγουρο τρόπο. Αργότερα σήμερα η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του πνεύματός σου ενισχύοντας την επιθυμία σου για περισσότερη συμμετοχή.

Η επέκταση των γνώσεων και του νου σου είναι μια ισχυρή ανάγκη σου για το επόμενο διάστημα. Ακόμα κι έτσι, υπάρχει μια αναστάτωση και σύγχυση με μια όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Καυτές στιγμές, έρωτας και πάθος χαρακτηρίζουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πάθος σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη.

Ταύρος: Σήμερα μπορείς να νιώσεις καλά αν μοιραστείς τις εμπειρίες σου με κάποιον, με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στον τομέα της συνεργασίας σου. Όλα τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν με αγάπη, συμπόνια και συνεργασία, έστω και για λίγο. Ωστόσο όσο περνά η μέρα μπορεί να νιώσεις πως το μυαλό σου παίζει παιχνίδια ή ότι υπάρχει μια απογοητευτική έλλειψη σαφήνειας γύρω σου. Ο Ερμής πρόκειται να συγκρουστεί με τον Ποσειδώνα που προτιμά λίγα μυστήρια και ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείς προκειμένου να νιώσεις ήρεμη. Μην θεωρείς δεδομένη τη φροντίδα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια σταθερή σχέση θα εμφανιστεί πολύ σύντομα στη ζωή σου.

Δίδυμοι: Ο συνδυασμός εργασίας και υποχρεώσεων με την ευχαρίστηση δεν είναι πάντα επιτυχής όμως σήμερα είναι. Μπορεί να αισθανθείς την ανάγκη για περιποίηση ή αναψυχή όμως θέλεις και ταυτόχρονα να είσαι και παραγωγική. Όσο προχωρά η μέρα μπορεί να υπάρχει μια ομιχλώδης σκέψη καθώς οι αντιλήψεις είναι έντονα χρωματισμένες από αυτό που θέλεις να δεις ή φοβάσαι να αντιμετωπίσεις. Οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου θα βοηθήσουν στο να βρείτε τη χρυσή τομή. Κρίνε αντικειμενικά τα πρόσωπα που προσπαθούν να σε πλησιάσουν.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020,savvato 12 dekemvriou 2020