Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

00:05 27/2/2020 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο όλη τη μέρα οι ανάγκες σου έρχονται στο προσκήνιο. Με τον Πλούτωνα σήμερα και αύριο σε μια ισχυρή, προκλητική όψη μπορεί να σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς τα όσα συμβαίνουν γύρω σου, μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις υποστηρικτές ή να ανησυχείς για τη φήμη και

την καριέρα σου. Το κλειδί για να αποφύγεις το άγχος είναι το να χαλαρώσεις λιγάκι τους ρυθμούς σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Απόλαυσε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις το μυαλό και τη σκέψη σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται κι έτσι έχεις τη δυνατότητα να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Ταύρος: Η διαμετακόμιση της Σελήνης από το 12ο ηλιακό σου οίκο υποδηλώνει πως ίσως ήρθε η ώρα να πάρεις μια ανάσα. Από αύριο που περνά στο δικό σου ζώδιο θα νιώσεις μια ανακούφιση και μια αναζωογόνηση. Μέχρι τότε ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος για να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου και να φορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου. Το να επιτρέψεις σήμερα και να ακούσεις τις απόψεις των άλλων μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά και να σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης. Μην γίνεσαι αμυντική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην προκαλείς τριγμούς στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, αφουγκράσου τις πραγματικές συναισθηματικές σου ανάγκες.

Δίδυμοι: Η κοινωνικοποίηση αυτό το διάστημα μπορεί να φέρει ανταμοιβές για αυτό ανοίξου περισσότερο, δέξου διαφορετικές απόψεις και επίτρεψε να μπούνε νέοι άνθρωποι στη ζωή σου. Απόφυγε στιγμές έντασης στα εργασιακά και μη μεγαλώνεις το άγχος σου. Οι δραστηριότητες και οι διαδικασίες σκέψης που σε αποστραγγίζουν στα εργασιακά, ίσως χρειαστούν μια δεύτερη ματιά και ανάλυση. Μην προκαλείς τη ζήλια του ερωτικού σου συντρόφου και δείξε υπευθυνότητα στη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με πρόσφατες γνωριμίες ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα