Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

06:33 20/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ενώ αναζητάς ανακούφιση από το άγχος και περισσότερη προσωπική απόλαυση σήμερα, με μια όψη Άρη – Κρόνου στο παιχνίδι μπορεί να αισθάνεσαι πνιγμένη δημιουργικά ή προσωρινά αποκλεισμένη ή περιορισμένη. Προσωρινά το να εκφραστείς ελεύθερα μπορεί να μην είναι εύκολο ή μπορεί να φαίνεται ότι προσελκύει αρνητικά σχόλια.

Αντίθετα οι προκλήσεις θα μπορούσαν να σχετίζονται με μια ομαδική προσπάθεια

ή φιλία, ειδικά αν επιχειρήσεις να τις κατευθύνεις σε διαφορετική κατεύθυνση. Επίσης προσπάθησε να αναγνωρίσεις την ανάγκη να εστιάσεις στις τρέχουσες ευθύνες πριν αναζητήσει νέους ορίζοντες.

Δίδυμοι: Μπορεί να υπάρξει περισσότερη δραστηριότητα στην προσωπική ή οικιακή σου ζωή, με τον Άρη να διασχίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου. Ο Άρης αντιτίθεται στον Κρόνο σήμερα και μπορεί να αντιμετωπίζεις ένα εμπόδιο στα σχέδια σου ή ένα εμπόδιο στο δρόμο σου.

Αυτό μπορεί να λάβει μορφή ευθύνης που θέτει προσωρινά τα σχέδια σου σε αναμονή. Οι άνθρωποι μπορεί να παίρνουν τα πράγματα λίγο υπερβολικά προσωπικά σήμερα. Εάν πρόκειται να πείσεις κάποιον να ακολουθήσει τις ιδέες σου είναι μια άσκηση ματαιότητας. Η επιβράδυνση πιθανότατα θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα σου.

Καρκίνος: Ενώ κάποια πράγματα εξομαλύνονται στη ζωή σου, η σημερινή αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή καθυστέρηση ή επιβράδυνση. Με αυτή τη διέλευση όσο περισσότερα πιέζεις τόσο μεγαλύτερη αντίσταση θα βρίσκεις.

Μια αποθαρρυντική παρατήρηση ή κριτική μπορεί να απορρίψει τη σκέψη σου ή μπορεί να εμφανιστεί ένα εμπόδιο που θα σε επιβραδύνει. Το να κάνεις τους άλλους να ακολουθούσουν τα σχέδια σου μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά ακόμα κι αν οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι μπορεί να δημιουργηθούν μηχανικά προβλήματα, βλάβες επικοινωνίας, προβλήματα υπολογιστών και άλλα τέτοια ζητήματα.

Λέων: Τα συναισθήματα σου καταλαγιάζουν με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα των πόρων σου σήμερα. Αλλά με μια αντίθεση Άρη – Κρόνου επίσης σήμερα οι αγορές, τα έργα ή οι επιχειρηματικές επιδιώξεις μπορεί να αντιμετωπίσουν ένα περιορισμό ή ένα εμπόδιο. Είναι επίσης πιθανό αυτή η διέλευση να επιδεινώσει μια διαφωνία.

Υποχρεώσεις και ευθύνες τείνουν να αναδεικνύονται και αυτές σε επιβραδύνουν. Τελικά μπορεί να είναι καλύτερο για σένα να το κάνεις και η υπομονή μπορεί να έχει τα οφέλη της , αν και μπορεί να μην είναι ακόμα εμφανή. 

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα