Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

06:33 20/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σου σήμερα όπου θα παραμείνει έως τις 21/5. Η παρουσία σου είναι πιο έντονη τον επόμενο μήνα και αυτός ο νέος κύκλος του Ήλιου σε ενθαρρύνει να κλέψεις τις εντυπώσεις. Αν θέλεις να αλλάξεις την εικόνα σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις και αν θέλεις να προωθήσεις τις ιδέες, κάποιο προϊόν ή την προσωπικότητα σου θα έχεις μεγαλύτερη επιτυχία αυτήν την εποχή.

Οι

επόμενες εβδομάδες ενισχύουν τη γοητεία σου, την προσωπική σου έλξη και τη δύναμη σου γενικότερα. Σήμερα όμως ο Ήλιος βρίσκεται σε διαφωνία με τον Πλούτωνα και οι εντάσεις στη δουλειά μπορεί να αυξηθούν.

Δίδυμοι: Ο Ήλιος μετακομίζει στον ηλιακό 12ο οίκο σου σήμερα για μια διαμονή ενός μήνα. Είναι εποχή για ξεκούραση, χαλάρωση, αποτοξίνωση και για να αφήσεις πίσω σου ξεπερασμένες καταστάσεις. Είναι μια περίοδος τακτοποίησης του χρόνου με έμφαση στα συναισθήματα και στην ηρεμία.

Μπορεί να κλείσεις θέματα που έχουν ολοκληρώσει την πορεία τους και μπορεί ενστικτωδώς να αποσυρθείς από τη φασαρία της καθημερινής ζωής για να γνωρίσεις λίγο καλύτερα τον εαυτό σου, τους στόχους και τις ανάγκες σου. Σήμερα θαμμένες απογοητεύσεις ή φόβοι μπορεί να διαταράξουν τη ροή και να επηρεάσουν τη διάθεση σου, καθώς ο Ήλιος και ο Πλούτωνας βρίσκονται σε τετράγωνο.

Καρκίνος: Ο Ήλιος μετακομίζει στον κοινωνικό σου τομέα και αυτή η επιρροή είναι υποστηρικτική. Εστιάζεις σε νέα ξεκινήματα, έργα και ιδέες και μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά αισιόδοξη για το που μπορεί να πάει η ζωή σου. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να πειραματιστείς με καινούρια πράγματα ή για να ονειρευτείς νέα οράματα για το που θα ήθελες να πας στη ζωή σου γενικότερα.

Ίσως υπάρξει αυξημένη εστίαση στις κοινωνικές δραστηριότητες, την ομαδική εργασία, τις φιλίες, τις συνδέσεις. Πολλές αλλαγές συμβαίνουν αυτήν τη βδομάδα που μπορεί να είναι κάπως αποπροσανατολιστικές, αλλά και ενδιαφέρουσες. Σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση που πιθανότατα αφορά στην εξουσία και τον έλεγχο.

Λέων: Ο Ήλιος μετακομίζει στον ηλιακό 10ο οίκο σου και σε βάζει σε μια πιο φιλόδοξη φάση του χρόνου. Μέχρι τις 21/5 νιώθεις ισχυρότερη την ανάγκη και την επιθυμία να αποδώσεις καλά, να φροντίσεις τα επαγγελματικά σου και να αναλάβεις ευθύνες. Έχεις μεγαλύτερη ζήτηση από το συνηθισμένο, τόσο σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Μπορεί να δοθεί μεγάλη προσοχή στα επιτεύγματα και τις ευθύνες σου. Αντιλαμβάνεσαι τις υποχρεώσεις σου και τον αντίκτυπο που έχεις στον κόσμο γύρω σου. Είναι μια καλή περίοδος για να αναλάβεις τη ζωή σου και να ξεκαθαρίσεις τους μακροπρόθεσμους στόχους σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτη 20 Απριλίου 2023,pebti 20 apriliou 2023