Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

00:03 18/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ερμής σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη πορεία όπου και θα παραμείνει έως τις 12/7. Μνήμες και συναισθήματα ξυπνούν και μια έντονη νοσταλγία σε γυρίζει στο παρελθόν. Δείξε προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι εργασιακές σου υποχρεώσεις και στην ανάγκη διπλοτσέκαρε τα ραντεβού σου. Αν η σχέση με τον

ερωτικό σύντροφο σου δημιουργεί την αίσθηση πως έχει χαθεί η φλόγα του πάθους, φρόντισε να το επαναφέρεις. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση εσύ που είσαι μόνη, κάνε τις κινήσεις σου και διεκδίκησε το πρόσωπο που επιθυμείς εκ νέου.

Ταύρος: Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του όπου και θα παραμείνει έως τις 12/7, στον τομέα της επικοινωνίας σου. Αυτή η επιρροή μπορεί να τονώσει την ανάγκη σου επανεξέτασης του τρόπου επικοινωνίας και μετακίνησης. Επίσης ενδέχεται να απαιτηθούν κάποιες επισκευές σε υπολογιστές ή μεταφορικά μέσα. Η λήψη αποφάσεων στα εργασιακά δεν είναι μια απλή υπόθεση, για αυτό και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική. Μην βιαστείς να μιλήσεις πρώιμα για κάποια θέματα στον ερωτικό σύντροφό σου, καθώς η λογική εμπλέκεται με το συναίσθημα. Εσύ που είσαι μόνη, σχέσεις από το παρελθόν πιθανά και να επιστρέψουν στη ζωή σου.

Δίδυμοι: Ο κυβερνήτης σου Ερμής από σήμερα ξεκινά την ανάδρομη πορεία του καθώς και η Αφροδίτη εξακολουθεί να είναι ανάδρομη. Αυτές είναι δυο ενδείξεις ότι η επιβράδυνση και η επανεκτίμηση θεωρούνται απαραίτητες. Η σημερινή πτυχή Άρη – Πλούτωνα υποδηλώνει ότι κάποιος μπορεί να σου δώσει ένα χέρι βοήθειας ή μια οικονομική υποστήριξη. Πρόσεξε μέχρι και τις 12/7 σημαντικά επαγγελματικά έγγραφα ή κρίσιμες αποφάσεις. Η ανάγκη σου για μια πιο μόνιμη δέσμευση μπορεί να σε κάνει καταπιεστική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε χρόνο σε νέες γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα και μην απογοητεύεσαι τόσο εύκολα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα