Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

04:24 14/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ο Ουρανός μετά από πολλούς μήνες ανάδρομης κίνησης επανέρχεται σε ορθή πορεία ανανεώνοντας το πνεύμα σου για καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες ή ιδέες για το πως θα λύσεις οικονομικά θέματα ή θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Επίσης σήμερα ο Ήλιος και ο Πλούτωνας συναντιούνται στον 10ο οίκο σου, φέρνοντας έντονα συναισθήματα ή και φόβους στην επιφάνεια, που σχετίζονται με την πορεία της ζωής σου,

τις φιλοδοξίες, την καριέρα και τη φήμη σου. Είναι ιδανική η περίοδος για να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι.

Ταύρος: Ο Ουρανός είναι ένας μακροχρόνιος επισκέπτης του ζωδίου σου και σήμερα τελειώνει την ανάδρομη πορεία του. Έτσι το θάρρος σου αυξάνεται και η ανεξαρτησία σου γίνεται μια ισχυρότερη κινητήρια δύναμη σου. Αυτή η αλλαγή μπορεί να αλλάξει τα επαγγελματικά κίνητρα σου ή θα μπορούσε να δείξει μια στιγμή που σχετίζεται με τους στόχους και την πορεία ζωής σου. Σήμερα επίσης ο Ήλιος και ο Πλούτωνας συναντιούνται στον 9ο οίκο σου, ζητώντας σου να αναπτυχτείς μέσα από τις πεποιθήσεις σου, τις ιδέες και τις στάσεις σου. Η καλή σου διάθεση παρασύρει τον ερωτικό σύντροφό σου στο πάθος και το ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, οι ιδέες και οι αντιλήψεις σου αλλάζουν κάνοντας σε πιο γοητευτική και ακαταμάχητη.

Δίδυμοι: Ο Ουρανός στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής τελειώνει σήμερα τον ανάδρομο κύκλο του κι αυτή η άμεση στροφή μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι πιο δυναμική και αποφασισμένη στο να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου. Επίσης μπορεί να ξυπνήσει άγνωστα συναισθήματα, επιθυμίες και ανάγκες. Μπορείς να ωφεληθείς από την έρευνα σε βάθος είτε πρόκειται για την επαγγελματική είτε για τη συναισθηματική σου ζωή. Η βραδιά είναι ιδανική για ρομαντισμό, πάθος και τρυφερότητα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε και κατάκτησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος: Η κοινωνικότητά σου ανανεώνεται με τον Ουρανό να στρέφεται άμεσα σε ορθή πορεία ξυπνώντας παράλληλα την ανάγκη σου για αλλαγές. Επίσης μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητες αποκαλύψεις στον κοινωνικό σου κύκλο ή εκπλήξεις που σχετίζονται με τους στόχους και την ευτυχία σου. Οι σχέσεις ή τα συναισθήματα για κάποιον μπορεί να είναι έντονα καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι αισθητά βελτιωμένο κι έτσι μπορείτε να κάνετε κοινά όνειρα. Εσύ που είσαι μόνη, σου δίνονται οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες αυτήν τη φορά να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα