Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 02 Απριλίου 2020

00:04 2/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 02 Απριλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με τη Σελήνη στο 4ο ηλιακό οίκο σου μπορείς να απολαύσεις κάποια απελευθέρωση φιλοδοξιών, πίεσης ή και έντασης. Οι ενέργειες της μέρας είναι βέβαια επίμονες και ίσως να έχεις μια δυσκολία προσαρμοστικότητας ή αναποφασιστικότητα ως προς το ποια πορεία να ακολουθήσεις. Οι επαγγελματικοί στόχοι

παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, φαίνεται να επιτυγχάνονται βήμα βήμα. Μικρές χαρές και ανάλαφρες στιγμές είναι αρκετές για να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Μια νοσταλγία του παρελθόντος μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου και να κάνει λίγο πιο βαριά τη μοναξιά σου, αν είσαι single.

Ταύρος: Το πρώτο μισό της μέρας φαίνεται να είσαι ιδιαίτερα δραστήρια, με αυξημένες αναζητήσεις και με αρκετή ομολογουμένως ένταση. Όσο όμως περνούν οι ώρες και με τη Σελήνη να κατευθύνεται προς το ζώδιο του Καρκίνου, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια. Δείξε διαλλακτικότητα στις σχέσεις με συναδέλφους και απόφυγε εντάσεις. Μεγαλύτερη υπευθυνότητα από μέρους σου χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ερωτικές επικοινωνίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Δίδυμοι: Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να σου προκαλέσουν την ανάγκη να απλοποιήσεις και να φροντίσεις τις βασικές σου ανάγκες οι οποίες σου δημιουργούν ανησυχία. Το πρώτο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο για ξεκούραση και συναισθηματικές δραστηριότητες. Η βιασύνη στα εργασιακά ή και το άγχος σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Δείξε στον ερωτικό σύντροφό σου ή και έκφρασε την ανάγκη σου για σταθερότητα και ισορροπία. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου και απόλαυσε το φλερτ με όποιο τρόπο κι αν εκφράζεται αυτό το διάστημα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 02 Απριλίου 2020 δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα