Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

06:15 27/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σου οίκο, οι σχέσεις αγάπης μπορεί να είναι συναρπαστικές σήμερα όμως μιας και αντεπιτίθεται στον Ουρανό, μπορεί να υπάρχει μια απροσδιόριστη ανησυχία. Αργότερα σήμερα μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις κάτι σημαντικό, μια επιχειρηματική συνεργασία που θα σου δώσει το πλεονέκτημα απέναντι σε έναν ανταγωνιστή. Η συμπεριφορά σου απέναντι στον

ερωτικό σύντροφό σου γίνεται λίγο αλλοπρόσαλλη. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με διακριτικότητα.

Ταύρος: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο, συναρπάζοντας τις αισθήσεις σου και τονίζοντας τα συναισθήματά σου. Σήμερα μπορεί όμως να είσαι διχασμένη μεταξύ της ανάγκης σου για παρέα και της επιθυμίας σου για ανεξαρτησία. Οι αλλαγές μπορεί να είναι απαραίτητες στα εργασιακά για την ανάπτυξή σου όμως καλύτερα να κινηθείς βήμα βήμα. Η κυκλοθυμία σου απέναντι στον αγαπημένο σου του δημιουργεί ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, όσο σκαλίζεις το παρελθόν για απαντήσεις τόσο περισσότερο μπερδεύεσαι.

Δίδυμοι: Αν και είναι κατάλληλη η μέρα για να κατανοήσεις τις ανάγκες σου, λογική με συναίσθημα φαίνεται να μπερδεύονται. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη σημερινή ενέργεια της Αφροδίτης με τον Ουρανό εποικοδομητικά αφήνοντάς την να σε οδηγήσει στη δράση και αποφασιστικότητα ενός δύσκολου θέματος. Η Σελήνη από τον 12ο ηλιακό σου οίκο σου δημιουργεί την ανάγκη για περισσότερη ξεκούραση, γαλήνη και ηρεμία κι αυτό σε οδηγεί στην αγκαλιά του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε τις σκέψεις σου σε μια τάξη και μην πέφτεις ψυχολογικά.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020,paraskevi 27 noemvriou 2020