Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

09:33 19/2/2021 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Αφροδίτη και ο Άρης συγκρούονται και οι επιθυμίες σου μπορεί να είναι έντονες αλλά εξίσου απαιτητικές στο να εκπληρωθούν. Μπορεί επίσης να πιστεύεις ότι η εκπλήρωση μιας ξαφνικής επιθυμίας μπορεί να είναι η απάντηση για όλα σου τα προβλήματα.

Οι απογοητεύσεις όμως μπορούν να βοηθήσουν στο να γίνουν τα κίνητρα ισχυρότερα.

Ζήτα με τρυφερότητα αυτά που θέλεις από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να δείχνει δείγματα ενδιαφέροντος.

Ταύρος: Η ανυπομονησία για την κάλυψη των αναγκών σου σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε κάθε είδους μικρές εντάσεις, καθώς η Αφροδίτη έρχεται σε μια σύγκρουση με τον Άρη. Με τον Άρη επίσης στο δικό σου ζώδιο κάποιος θα μπορούσε να αναζητήσει μια εκλεπτυσμένη προσέγγιση από εσένα και να παρερμηνεύσει το πάθος σου ως ανυπομονησία ή και αναισθησία.

Συγκράτησε τις παρορμητικές κινήσεις. Μην προβάλλεις τις ικανότητές σου στα εργασιακά με λάθος τρόπο. Συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να χαλάσουν την ηρεμία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε με θάρρος το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι: Οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι τεταμένες ή οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, λόγω των πτυχών Αφροδίτης – Άρη και Ήλιου – Σελήνης. Είναι επίσης σοφό να προστατεύσεις πληροφορίες ή συναισθήματα που συνήθως θέλεις να παραμένουν δικά σου, καθώς υπάρχει μια παρορμητικότητα για την οποία ίσως μετανιώσεις στη συνέχεια.

Η Σελήνη επίσης κατευθύνεται στο ζώδιό σου και ο κυβερνήτης σου Ερμής θα τελειώσει την ανάδρομη πορεία του αύριο και οι παρεξηγήσεις, παρανοήσεις τελειώνουν.

Καρκίνος: Οι παρεξηγήσεις μπορεί να είναι έντονες και μπορεί να σχετίζονται με την κοινή χρήση και την οικειότητα. Οι απογοητεύσεις επίσης του προηγούμενου διαστήματος τώρα μπορεί να είναι πιο έντονες. Τα ζητήματα σχετικά με το πως κάποιος σε πλησιάζει ή σου μιλάει, μπορεί να είναι ενοχλητικά και οι γύρω σου μπορεί να είναι επιθετικοί ή ανυπόμονοι καταπατώντας τα συναισθήματά σου.

Ο συμβιβασμός κάποιες φορές μπορεί να είναι η καλύτερη λύση, αν και είναι δύσκολο να γίνει. Προσπάθησε να μην υπερεκτιμάς τις ικανότητές σου στα εργασιακά. Μην γίνεσαι ψυχρή και απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί σε αυτήν τη φάση της ζωής σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα