Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

06:31 1/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο πίσω από το δικό σου, ενθαρρύνοντας σε να κάνεις ένα βήμα πίσω όσον αφορά απαιτητικές καταστάσεις. Είναι καλύτερο να στοχεύσεις στην αποτοξίνωση και να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.

Αισθάνεσαι διχασμένη με την αντίθεση της Σελήνης στον Άρη. Το να έρθεις σε επαφή με τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες πρέπει να είναι προτεραιότητα. Υπενθύμισε

στον εαυτό σου ότι χρειάζεται λίγο χώρο για να αναπνεύσει. Ο Άρης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, συχνά σε ωθεί να κάνεις πράγματα χρήσιμα. Κάνε βελτιώσεις για καλύτερα αποτελέσματα.

Δίδυμοι: Η Σελήνη μετακινείται στον κοινωνικό σου τομέα και εσύ αναζητάς χαλαρές και εύκολες δραστηριότητες. Ωστόσο με τον Άρη απέναντι από τη Σελήνη και τον πεντακάθαρο Κρόνο, θα μπορούσες να συναντήσεις αντίσταση. Μπορεί να υπάρχει λίγη ενέργεια ή κίνητρο και αισθήματα αναταραχής και θα ήταν φρόνιμο να επιλύσεις τις απογοητεύσεις.

Μπορεί να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο να θέλεις να κάνεις κάτι ανεξάρτητα και να θέλεις τη συμμετοχή άλλων. Εάν αισθάνεσαι κάποιο εσωτερικό χάος, είναι μάλλον καλύτερο να μην αναλάβεις πολλά πράγματα μαζί. Πάρε το χρόνο σου για να καταλήξεις σε συμπεράσματα, καθώς οι ενέργειες του σήμερα τείνουν να σε μπερδεύουν ή να σε απογοητεύουν.

Καρκίνος: Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των ευθυνών σου, βάζοντας σε, σε μια παραγωγική, στοχευμένη σκέψη σήμερα και αύριο. Ωστόσο μια αντίθεση Σελήνης – Άρη μπορεί να προκαλέσει απογοητεύσεις που λειτουργούν κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων.

Στην ιδανική περίπτωση σε βοηθά να αντιμετωπίσεις μια προβληματική περιοχή, αλλά πρόσεξε να μην το κάνεις ανυπόμονα. Η τρέχουσα διέλευση του Άρη στο χάρτη σου, ενθαρρύνει την εστίαση στην προσωπική ζωή σου, την προσοχή στην ασφάλεια και την άνεση, καθώς και την επιθυμία για περισσότερη οικειότητα.

Λέων: Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 9ο οίκο σου σήμερα, θέλεις να επεκτείνεις τις εμπειρίες ή το μυαλό σου. Μια αντίθεση Άρη – Σελήνης επίσης σήμερα, μπορεί να σε βρει να εργάζεσαι σε ένα τεταμένο περιβάλλον, γι’ αυτό προσπάθησε να επικεντρωθείς και να συγκεντρωθείς όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι ιδέες είναι συναρπαστικές και θα μπορούσες να δημιουργήσεις μια σύνδεση που θα σε βοηθήσει να κάνεις τις ιδέες σου πράξη. Παρόλα αυτά, είναι σοφό να ακολουθείς τους κανόνες μόνο προς το παρόν, καθώς η κρίση σου δεν είναι απόλυτα σωστή. Μια όψη Άρη – Κρόνου μειώνει τον αυθορμητισμό και μπορεί να οδηγήσει σε δεύτερες εικασίες ή υπερβολική σκέψη πριν κάνεις μια κίνηση.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα