Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 09 Ιουλίου 2020

11:17 10/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Οι σημερινές ενέργειες ενισχύουν την επικοινωνία σου ιδιαίτερα μέσα από την προθυμία σου να ακούσεις. Με την Αφροδίτη σε αρμονία με το Χείρωνα στο ζώδιό σου, είσαι έτοιμη να συζητήσεις κάθε θέμα και η προσέγγισή σου να είναι συμπονετική. Αυτή η πτυχή εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο και στη συνέχεια επαναλήφθηκε

τον Ιούνιο λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης. Τώρα που συμβαίνει ξανά ενδέχεται να επιλύσεις ένα πρόβλημα ή να φτάσεις σε ένα νέο επίπεδο κατανόησης. Ικανοποίησε την ανάγκη σου για ξεκούραση χωρίς όμως να παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευκαιρίες στη συναισθηματική σου ζωή πολλαπλασιάζονται.

Ταύρος: Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να αναδεικνύουν την κοινωνική σου πλευρά. Είναι μια καλή στιγμή για πειραματισμό, για νέα πράγματα και νέους τρόπους. Επίσης μπορείς απολαύσεις τη μάθηση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων ή των γνώσεών σου. Επαγγελματικές ευκαιρίες σε θέλουν σε εγρήγορση. Αισθησιακές και άκρως ερωτικές στιγμές προβλέπονται για απόψε με το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να ανακαλύψεις κρυφούς θαυμαστές σου.

Δίδυμοι: Ίσως σήμερα να βρεθείς στο προσκήνιο ή σε θέση να ηγηθείς, γεγονός που σε παρακινεί να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα ενισχύσει θέματα εμπιστοσύνης και φιλίας. Δείξε πως είσαι ανοιχτή σε νέες εργασιακές προκλήσεις και προτάσεις. Η τύχη είναι με το μέρος σήμερα στα συναισθηματικά – ερωτικά σου, για αυτό εκμεταλλεύσου τη μέρα στο έπακρο είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 09 Ιουλίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα