Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 06 Μαρτίου 2020

00:10 6/3/2020 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 06 Μαρτίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η εκπλήρωση των κενών στους όποιους τομείς θεωρείς σημαντικούς στη ζωή σου σήμερα είναι χάσιμο χρόνου και μια σπατάλη ενέργειας, με τον ανάδρομο Ερμή σε μια μικρή προκλητική πτυχή με τον Άρη. Ενώ η ανυπομονησία σου μπορεί να αυξηθεί με αυτήν την επιρροή,

αν διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου μπορεί να κάνεις μια σημαντική πρόοδο σε ένα έργο. Οι διαφορά απόψεων με συναδέλφους μπορεί να προκαλέσει μια γκρίνια και μια ένταση που καλό θα ήταν να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Απόφυγε τις σημαντικές και σοβαρές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καλύτερα επίλεξε ουδέτερες συζητήσεις και δραστηριότητες για απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και την ψυχική και συναισθηματική ισορροπία σου.

Ταύρος: Η ανάγκη σου για άμεσα αποτελέσματα μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σου σήμερα για αυτό καλό θα ήταν να είσαι υπομονετική. Επειδή ο Ερμής βρίσκεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος τα λόγια σου φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη επίπτωση αυτές τις μέρες. Είναι ένας ισχυρός χρόνος για νέες πρωτοποριακές ιδέες αλλά δεν είναι κατάλληλη η στιγμή για να εφαρμοστούν. Επιδίωξε την ηρεμία και την εξοικείωση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητά σου και φρόντισε να περάσεις καλά.

Δίδυμοι: Η κίνηση της Σελήνης στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα διεγείρει την περιέργειά σου και αν ψάχνεις για ψυχικές δραστηριότητες, η ανυπομονησία σου μπορεί να είναι ένα πρόβλημα καθώς οι ρυθμοί της ημέρας όσο προχωρούν οι ώρες δημιουργούν ένα χαοτικό κλίμα. Η έξαψη μιας συνομιλίας στα εργασιακά μπορεί να προκαλέσει ένταση και πιθανές διαφωνίες σε υψηλούς τόνους. Η εξέταση προηγούμενων θεμάτων στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να σε απαλλάξει από απαισιόδοξες σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, με το να σκέφτεσαι και να αναπολείς το παρελθόν παραμένεις στάσιμη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 06 Μαρτίου 2020 δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα