Τι γινόταν στο Μαξίμου όσο περίμεναν τον Κλάους Ρέγκλινγκ (pics)

14:32 12/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕSM), Κλάους Ρέγκλινγκ, υποδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το μεσημέρι της Τετάρτης (12.05.2021).

Όσο οι προετοιμασίες ήταν σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου για την άφιξη του Ρέγκλινγκ, ο μοναδικός που έμεινε… ανεπηρέαστος από ό,τι συνέβαινε γύρω του, ήταν ο Peanut.

Ο αδέσποτος σκύλος, που υιοθετήθηκε από τον Πρωθυπουργό πριν από περίπου ένα μήνα

και έγινε ο πρώτος πρωθυπουργικός σκύλος της χώρας, είχε όρεξη για παιχνίδι, και κάποιοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Peanut φρόντιζε η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης. «Στα 21 χρόνια που είμαι ενεργή εθελόντρια στη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης έχω κάνει εκατοντάδες υιοθεσίες. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα έβαζα την υπογραφή μου στο Μέγαρο Μαξίμου δίπλα στην υπογραφή του Πρωθυπουργού μας για την υιοθεσία του Peanut, του πρώτου αδέσποτου σκύλου που γίνεται κάτοικος Μαξίμου! Ο κ. Πρωθυπουργός μας υποδέχθηκε πολύ φιλικά και ο Peanut έτρεχε από αγκαλιά σε αγκαλιά και μοίραζε φιλιά. Ενθουσιάστηκε δε με το χαλί στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Για εμάς που έχουμε δώσει τη ζωή μας τόσα χρόνια και έχουμε πολεμηθεί τόσο πολύ είναι μία πολύ μεγάλη αναγνώριση. Τους ευχόμαστε από τη καρδιά μας να έχουν μια καλή ζωή», είχε δηλώσει η παλαιότερη εθελόντρια της ΖΕΗ, Αρτεμισία Παπαγιαννοπούλου.

 

To άρθρο Τι γινόταν στο Μαξίμου όσο περίμεναν τον Κλάους Ρέγκλινγκ (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα