Τι γίνεται με τις σειρές του MEGA

10:07 10/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Οι σειρές «Έξαψη» και «Σχεδόν Ενήλικες», με σημαντικούς συντελεστές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, είναι δύο από τις σειρές που έχει εγκρίνει το MEGA για την τρέχουσα σεζόν.

Να θυμίσουμε πως η «Έξαψη» είναι ένα ερωτικό αστυνομικό δράμα που σκηνοθετεί ο Βασίλης Τσελεμέγκος, σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση με τους ήρωές της να γίνονται έρμαια των παθών τους! Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Τάσος Νούσιας,

Ιωάννα Παππά, Κίμων Κουρής, Κώστας Κάππας, Αναστασία Παντούση, Νίκος Πουρσανίδης, Νίκος Νικολάου και η Γιούλικα Σκαφιδά με σκοπό να προβάλλεται από το MEGA δύο φορές τη βδομάδα!

Επίσης, η «Σχεδόν Ενήλικες» που το σενάριό της υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά με τους Γιάννη Στάνκογλου, Μάκη Παπαδημητρίου, Γιώργο Παπαγεωργίου και Θεοδώρα Τζήμου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους  της ανατρεπτικής σύγχρονης κωμικής σειράς που θα προβάλλεται μία ημέρα τη βδομάδα.

Ενώ λοιπόν ο προγραμματισμός του MEGA ήταν οι δύο αυτές καινούργιες σειρές να βγουν μέσα στον Νοέμβριο τελικά αποφασίστηκε να αναβάλουν τις πρεμιέρες τους.

Το θολό τοπίο για το μέλλον των γυρισμάτων εν μέσω lockdown και πανδημίας οδήγησε τη διοίκηση του σταθμού στην απόφαση να συνεχιστούν μεν τα γυρίσματα και εφόσον δεν υπάρξει κάποια άλλη εξέλιξη τότε, έχοντας αρκετά έτοιμα επεισόδια, να ξεκινήσει η προβολή τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τον καινούργιο προγραμματισμό οι δύο νέες σειρές θα πάρουν θέση στο πρόγραμμα του MEGA στις αρχές της καινούργιας χρονιάς με σκοπό να τις απολαύσει το τηλεοπτικό κοινό.

To άρθρο Τι γίνεται με τις σειρές του MEGA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα