Θύμα ληστείας υπό την απειλή όπλου πρώην παίκτης του ΟΦΗ

20:16 20/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Φελίπε Γκαγιέγος επέστρεψε στην πατρίδα του μετά το πέρασμά του από τον ΟΦΗ, αλλά εκεί έζησε στιγμές τρόμου, όταν άγνωστοι του επιτέθηκαν για να κλέψουν το αυτοκίνητό του.

Όπως έγινε γνωστό στη Χιλή και επιβεβαίωσε η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, στην οποία και αγωνίζεται πλέον ο Γκαγιέγος, το βράδυ της Δευτέρας (19/12) ο 31χρονος Χιλιανός απειλήθηκε με όπλο από ληστές, οι οποίοι και πήραν το αυτοκίνητό του και αποχώρησαν, με αποτέλεσμα να αναζητούνται από την αστυνομία. Ο ίδιος είναι πάντως καλά στην υγεία του,

σύμφωνα με την ενημέρωση από την ομάδα του.

Η ενημέρωση για τον Γκαγιέγος

“Λυπούμαστε για το περιστατικό που έζησε ο παίκτη μας Λουίς Φελίπε Γκαλέγκος, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης το βράδυ της Δευτέρας, κατά την οποία δυστυχώς έκλεψαν το αυτοκίνητό του.

Ο παίκτης είναι σε καλή κατάσταση και περιμένει να διευκρινιστούν τα γεγονότα. Ως σύλλογος στέλνουμε την υποστήριξή μας σε αυτόν και την οικογένειά του, αφού βίωσαν αυτό το ατυχές επεισόδιο”.

Lamentamos el incidente que afectó a nuestro jugador Luis Felipe Gallegos, quien fue víctima de un asalto durante la noche de este lunes, en el que sufrió el desafortunado robo de su automóvil.

— Universidad de Chile (@udechile) December 20, 2022

 

To άρθρο Θύμα ληστείας υπό την απειλή όπλου πρώην παίκτης του ΟΦΗ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα