Θύμα κλοπής ο Δημήτρης Σούρας από τη γυναίκα που του καθάριζε το σπίτι

21:19 18/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Θύμα κλοπής έπεσε, χθες Δευτέρα (17.10.2022), ο γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, από τη γυναίκα που τους καθάριζε το σπίτι.

Όλα ξεκινήσαν όταν αντιλήφθηκαν ότι έλειπε από το σπίτι τους ένα πανάκριβο βραχιόλι. Η γυναίκα που εργαζόταν περιστασιακά στο σπίτι του Δημήτρη Σούρα ήταν η μόνη που βρισκόταν στον χώρο όταν χάθηκε, οπότε οι υποψίες στράφηκαν προς εκείνη, η οποία αργότερα το παραδέχτηκε. Τελικά το κόσμημα βρέθηκε σε ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της Αθήνας μετά την κλοπή.

Ο ψυχίατρος,

ο κ. Σούρας μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ήταν μια κοπέλα που μας βοηθούσε στο σπίτι, η οποία έκλεψε το βραχιόλι που είχα κάνει δώρο στη γυναίκα μου στον αρραβώνα. Ήταν ένα πανάκριβο βραχιόλι.

Την καταλάβαμε γιατί ήταν η μόνη που ήταν στο σπίτι όταν κλάπηκε, το παραδέχτηκε, όταν το καταλάβαμε της δώσαμε το χρόνο να το φέρει πίσω, αλλά εκείνη μας ξεγελούσε. Τελικά βρέθηκε σε ενεχυροδανειστήριο, την βρήκε η αστυνομία και τώρα υπάρχει ποινική δίωξη. Εργαζόταν περιστασιακά στο σπίτι και δεν το περιμέναμε να συμβεί».

Τέλος, ο ίδιος ευχαριστεί την Ελληνική Αστυνομία που μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να εντοπίσει τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

To άρθρο Θύμα κλοπής ο Δημήτρης Σούρας από τη γυναίκα που του καθάριζε το σπίτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θύμα, Δημήτρης Σούρας,thyma, dimitris souras