«Θρίλερ» για τον Λουίς Ντίαζ της Λίβερπουλ μετά την απαγωγή των γονιών του

10:41 29/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ένα απίστευτο “θρίλερ” ζει τις τελευταίες ώρες ο Λουίς Ντίαζ της Λίβερπουλ, καθώς από τις αρχές στην Κολομβία έγινε γνωστό ότι υπήρξε απαγωγή των γονιών του.

Άγνωστοι φαίνεται και σε σχετικά video που κυκλοφόρησαν, να ακολουθούν με μηχανάκι το αυτοκίνητο των γονιών του Ντίαζ και να το ακινητοποιούν για να απαγάγουν στη συνέχεια υπό την απειλή όπλων, τον πατέρα και τη μητέρα του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

Οι αστυνομία στην Κολομβία κατάφερε όμως λίγο αργότερα να ελευθερώσει

τη μητέρα του,  Σιλένις Μαρουλάντα, η οποία και εμφανίστηκε στη συνέχεια “παγωμένη” μπροστά στους συγγενείς της, αφού ο σύζυγός της Λουίς Μανουέλ Ντίαζ παραμένει στην κατοχή των απαγωγέων.

Este es el momento en el que Cilenis Marulanda, madre del jugador Luis Díaz, se encuentra con sus familiares tras ser liberada por la Policía. A esta hora se mantiene el operativo de búsqueda de padre del futbolista, Luis Manuel Díaz, quien continúa en poder de los hombres… pic.twitter.com/msE29YVn1L

— BluRadio Colombia (@BluRadioCo) October 29, 2023

Ο κυβερνήτης της περιοχής Γκουαχίρα στην Κολομβία, όπου έλαβε χώρα το γεγονός, Ντιαλά Γουίλτσις, απηύθυνε έκκληση για να αφεθεί ελεύθερος ο πατέρας του Ντίαζ, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάποιο νεότερο για τη δική του κατάσταση.

Η αγωνία παραμένει έτσι και στο εσωτερικό της Λίβερπουλ, με την αστυνομία στην Κολομβία πάντως να δίνει στη δημοσιότητα και τα video της απαγωγής για την αναγνώριση των δραστών και την επίλυση της υπόθεσης το συντομότερο δυνατό.

Imágenes de los secuestradores de los papás de Luis Díaz. Me dicen que el papá también fue rescatado. pic.twitter.com/Ov2tESfXiW

— Junioristas Valledupar (@JunioristasVpar) October 29, 2023

Este es el ambiente que se vive en la casa de Luis Díaz en Barrancas, La Guajira. Autoridades hacen presencia luego de que secuestraran a sus padres. La madre del jugador fue rescatada #VocesySonidos pic.twitter.com/NkbmLIAwnL

— BluRadio Colombia (@BluRadioCo) October 28, 2023

To άρθρο «Θρίλερ» για τον Λουίς Ντίαζ της Λίβερπουλ μετά την απαγωγή των γονιών του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα