Θωμαΐς Εμμανουηλίδου: Αυτή είναι η μεγαλύτερη μου στεναχώρια για το Survivor

21:33 8/7/2022 - Πηγή: NewsIt

“Μου αφήνει πικρία για τον ελληνικό αθλητισμό” εξομολογήθηκε η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου.

Για όσα βίωσε στο Survivor αλλά και την δημοσιότητα που έλαβε μετά τη συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησε με ειλικρίνεια η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου όταν βρέθηκε καλεσμένη της Ιωάννας Μαλέσκου στο

Love It του ΣΚΑΪ.

“Αυτή είναι η μεγαλύτερη μου στεναχώρια. Το ότι βγήκα έξω από το Survivor και με γνωρίζουν παιδάκια στον δρόμο, είδα πολύ μεγάλη αγάπη στα social media και ευχαριστώ όλα τα παιδάκια και όλον αυτόν τον κόσμο που με στήριξε.

Αλλά με στεναχωρεί και το θεωρώ αδικία το γεγονός πως τόσα χρόνια εγώ πάλευα για την Ελλάδα μας, έφερνα μετάλλια, ήμουν μέσα στον χώρο του αθλητισμού φέρνοντας μέχρι και παγκόσμιο μετάλλιο και δεν με γνώριζαν” παραδέχθηκε η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου.

“Μπήκα στο Survivor και έγινα γνωστή. Αυτό είναι μεγάλη αδικία για τον ελληνικό αθλητισμό και μου αφήνει πικρία πως δεν υπάρχει αυτή η στήριξη καθώς όλοι ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ”.

“Σίγουρα σκέφτηκα πως μέχρι τώρα όλα τα σχόλια που είχα ακούσει ήταν θετικά, αλλά όταν θα μπω σε ένα ριάλιτι ίσως αντιμετωπίσω κόσμο που σχολιάζει αρνητικά και χωρίς να σε ξέρει σε κρίνει.

Αυτό με είχε προβληματίσει και έλεγα να μην πάω γιατί ένιωθα πολύ εντάξει με αυτό που είχα καταφέρει” συμπλήρωσε η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Θωμαΐς Εμμανουηλίδου: Αυτή είναι η μεγαλύτερη μου στεναχώρια για το Survivor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα