Θετικός στον κορονοϊό παίκτης της Παρτιζάν που είχε επαφή με Τζόκοβιτς και Γιόκιτς

14:22 15/6/2020 - Πηγή: NewsIt

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει το κρούσμα κορονοϊού που εμφανίστηκε στην ομάδα μπάσκετ της Παρτιζαν Βελιγραδίου, καθώς ο Νίκολα Γιάνκοβιτς που βρέθηκε θετικός, είχε προσφάτως αγωνιστεί σε ματς που ήταν παρόντες ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Νίκολα Γιόκιτς.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Νίκολα Γιάνκοβιτς της  Παρτιζάν Βελιγραδίου, όπως αποκάλυψε η σερβική ιστοσελίδα “ nova.rs”.

Η συγκεκριμένη πληροφορία έχει προκαλέσει αναστάτωση, καθώς ο παίκτης πρόσφατα αγωνίστηκε

σε παιχνίδι επίδειξης που έγινε προς τιμήν του Ντέγιαν Μιλόγεβιτς, όπου έδωσαν το “παρών” τόσο ο κορυφαίος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς, όσο και ο σταρ των Ντένβερ Νάγκετς, Νίκολα Γιόκιτς, για τους οποίους υπάρχει πλέον μεγάλη ανησυχία. Όπως είναι φυσιολογικό, όσοι βρέθηκαν στο παιχνίδι πρέπει να εξεταστούν άμεσα για κορονοϊό.

“Είμαι καλά, ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών και απλά πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι να εξαφανιστεί ο ιός από τον οργανισμό μου. Δεν είχα συμπτώματα, αλλά οι εξετάσεις έδειξαν πως είμαι θετικός και τώρα είμαι σε καραντίνα” δήλωσε ο 26χρονος φόργουορντ της Παρτιζάν, ενώ για τις συνιήκες κάτω από τις οποίες κόλλησε τον ιό ανέφερε “Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα. Αν κάποιος ήξερε πως θα πέσει, δεν θα σηκωνόταν καν. Θα μπορούσα να έχω κολλήσει οπουδήποτε. Ελπίζω να μην μετέδωσα τον ιό σε κανέναν. Είδατε όμως πως είναι πιθανό να έχεις κολλήσει και να μην έχεις καταλάβει τίποτα”.

To άρθρο Θετικός στον κορονοϊό παίκτης της Παρτιζάν που είχε επαφή με Τζόκοβιτς και Γιόκιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα