Θεσσαλονίκη: Βρήκαν «πολεμοφόδια» αντιεξουσιαστών σε κτήριο του ΕΦΚΑ που τελούσε υπό κατάληψη επί 7 χρόνια

16:09 22/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση σε εξαώροφο κτήριο επί της οδού Εγνατίας 111, το οποίο είναι ιδιοκτησίας του ΕΦΚΑ και τελούσε υπό κατάληψη επί 7 χρόνια από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Η αστυνομική επιχείρηση κατά της κατάληψης του κτηρίου έγινε μετά από εισαγγελική παραγγελία, με την παρουσία δικαστικού λειτουργού, τις πρωινές σήμερα Παρασκευή (22.7.2022).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από την επιχείρηση βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αλεξίσφαιρο γιλέκο, ξύλινα κοντάρια, σιδηρολοστός,

μαχαίρια, κράνη, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πυροσβεστήρες, φορητή συσκευή ασύρματου δικτύου και αυτοσχέδιο επιχειρησιακό εγχειρίδιο για την οργάνωση, εκπαίδευση και δράση ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου

Ελέγχους έκαναν και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ και της ΕΥΑΘ Α.Ε. στο κτήριο, από τους οποίους διαπιστώθηκε ότι έκλεβαν ρεύμα και νερό. Συνεργείο του Δήμου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει απολύμανση του χώρου.

Δείτε εικόνα και βίντεο από την αστυνομική επιχείρηση:

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομικών Επιχειρήσεων, Άμεσης Δράσης και Τροχαίας Θεσσαλονίκης, της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος και της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος. Προανάκριση ενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Βρήκαν «πολεμοφόδια» αντιεξουσιαστών σε κτήριο του ΕΦΚΑ που τελούσε υπό κατάληψη επί 7 χρόνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα