Θεσσαλονίκη: Το ίδιο πρόσωπο πίσω 20 ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις – Πώς έγινε εφιάλτης από το 2009

11:43 14/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Απαντήσεις για μια σειρά από χτυπήματα στη Θεσσαλονίκη, μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας. Τι έγινε γνωστό για τον 44χρονο δράστη…

Ένας 44χρονος ήδη κρατούμενος ταυτοποιήθηκε για την τέλεση ένοπλης ληστείας και 20 περιπτώσεων κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές στη Θεσσαλονίκη. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για ληστεία κατά συναυτουργία,

διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής τετελεσμένες και σε απόπειρα, παράβαση της Νομοθεσίας σχετικά με Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, εκρηκτικά, πυρομαχικά, εκρηκτικούς μηχανισμούς, εκρηκτικές ύλες και άλλες διατάξεις.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 44χρονος κατά το χρονικό διάστημα 2009 έως 2022, ενεργώντας είτε μόνος, είτε με συνεργό, ενέχεται σε: ένοπλη ληστεία που έλαβε χώρα σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή της Πυλαίας,  απόπειρα διάρρηξης ATM υποκαταστήματος τράπεζας στο Καλοχώρι, επτά περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων (τρία πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών, δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, χρυσοχοείο, πρατήριο υγρών καυσίμων).

Επιπλέον για εννέα περιπτώσεις κλοπής οχημάτων, δύο περιπτώσεις κλοπών πινακίδων κυκλοφορίας και μία περίπτωση κλοπής τσάντας από γυναίκα. Σημειώνεται ότι, όλα τα κλεμμένα οχήματα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Το ίδιο πρόσωπο πίσω 20 ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις – Πώς έγινε εφιάλτης από το 2009 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, – Πώς, 2009,thessaloniki, – pos, 2009