Θεσσαλονίκη: “Την σκότωσα επειδή με νευρίασε”! Αναβιώνει η δολοφονία γυναίκας από τον ψυκτικό που φώναξε

09:24 15/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Το στυγερό έγκλημα που διέπραξε και ομολόγησε ψυκτικός, συντάραξε τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα…

Μετά τη χθεσινή διακοπή, η δίκη συνεχίζεται σήμερα, οπότε και θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος. Χθες ξεκίνησε η δίκη, με την εξέταση μαρτύρων. Πρώτη ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα η κόρη της 63χρονης. «Ήθελε να προσέχει τον καθαρισμό του κλιματιστικού επειδή ο πατέρας μου είχε πεθάνει από τη νόσο των λεγεωνάριων» ανέφερε.

Η μητέρα του 31χρονου κατηγορούμενου, κατέθεσε

ότι ο γιος της ουδέποτε είχε δημιουργήσει προβλήματα και απέδωσε την πράξη του στο θυμό και την ψυχολογική φόρτιση που βίωσε, επειδή το θύμα προηγουμένως τον είχε εξυβρίσει και χτυπήσει. Σύμφωνα με το seleo.gr, νωρίτερα, ο κατηγορούμενος κλήθηκε να τοποθετηθεί επί της κατηγορίας που τον βαραίνει και ομολόγησε την πράξη του. «Είμαι ένοχος. Ζητώ μία τεράστια συγγνώμη από την οικογένεια» ανέφερε και παρέπεμψε στην απολογία του για τις συνθήκες υπό τις οποίες διέπραξε το έγκλημα.

Το χρονικό του φονικού

Όπως αναφέρεται στο παραπεμπτικό βούλευμα,  όλα ξεκίνησαν όταν ο ψυκτικός, επικαλούμενος φόρτο εργασίας, αρνήθηκε να προβεί σε κάποια πρόσθετη εργασία που ζήτησε η άτυχη γυναίκα.

Το θύμα φαίνεται ότι εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και ακολούθησαν σπρωξίματα στον διάδρομο του διαμερίσματος. Στη συνέχεια, ο ψυκτικός κατηγορείται ότι άρπαξε ένα σφυρί από την εργαλειοθήκη του «χτυπώντας αλλεπάλληλες φορές στο κεφάλι το θύμα του με συνέπεια να το τραυματίσει θανάσιμα».

 

To άρθρο Θεσσαλονίκη: “Την σκότωσα επειδή με νευρίασε”! Αναβιώνει η δολοφονία γυναίκας από τον ψυκτικό που φώναξε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα