Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση για την εισβολή στην Ουκρανία – «Να μπλοκάρουμε τις πολεμικές μηχανές»

11:57 26/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Αντιπολεμική κινητοποίηση για τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία, μετά την εισβολή της Ρωσίας, πραγματοποιείται το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αγίας Σοφίας, κρατούν πανό, φωνάζουν συνθήματα ενώ ενδέχεται να ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

«Η ουκρανική κρίση ήρθε να προστεθεί τους τελευταίους μήνες στο μεγάλο λεξικό των κρίσεων που χαρακτηρίζουν την ουσία των κυβερνητικών μοντέλων του καιρού

μας» αναφέρουν οι συγκεντρωμένοι για την αντιπολεμική κινητοποίηση στην Θεσσαλονίκη

«Η κρίση, με αυτή την έννοια, είναι κάθε φορά το μετέωρο βήμα των σύγχρονων μοντέλων διακυβέρνησης προς νέες συνθέσεις ώστε να ενσωματωθεί η δυσφορία των μαζών, να διαχωριστούν εκ νέου και πιο αποτελεσματικά οι πλεονάζοντες πληθυσμοί, να επιτευχθούν νέες δυνατότητες πειθαρχίας μέσα από την οικειοθελή συμμετοχή των νέων υποκειμένων στις νέες συνθήκες εγκλωβισμού τους», προσθέτει η ανακοίνωσή τους.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από thesstoday.gr

 

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση για την εισβολή στην Ουκρανία – «Να μπλοκάρουμε τις πολεμικές μηχανές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Συγκέντρωση, Ουκρανία – Να,thessaloniki, sygkentrosi, oukrania – na