Θεσσαλονίκη: «Σώθηκα τελευταία στιγμή» – Περιγραφή και εικόνες από το σοκαριστικό τροχαίο

15:16 16/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Μαρτυρία που σοκάρει στο newsit.gr για το ανατριχιαστικό τροχαίο ατύχημα με μία τραυματία που σημειώθηκε νωρίτερα την Πέμπτη (16.06.2022) στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Οδηγός ΙΧ καβάλησε διαχωριστικό κράσπεδο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο όχημα.

Σε κατάσταση σοκ περιγράφει τις στιγμές του τροχαίου οδηγός

αυτοκινήτου στο newsit.gr: «Οδηγούσα στη διασταύρωση. Ήρθε με φόρα το άλλο αυτοκίνητο και έπεσε πάνω μου. Έστριψα αμέσως αριστερά και έπεσα πάνω στην πινακίδα και μετά πάνω στο πεζοδρόμιο…

…Ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιος πεζός για να τραυματιστεί. Τραυματίστηκα και εγώ ευτυχώς ελαφρά. Είμαι όμως σοκαρισμένη. Όμως, κατάφερα και το έσωσα τελευταία στιγμή. Είναι από αυτά που δεν μπορείς να τα πιστέψεις…

Αυτός ο οδηγός ερχόταν με γκάζι, ίσως πέρασε με κόκκινο, δεν ξέρω. Τον είδα τελευταία στιγμή και για να τον αποφύγω έγινε αυτό που έγινε. Οδηγώ πάρα πολλά χρόνια. Πρώτη φορά μού συνέβη κάτι τέτοιο», καταλήγει η οδηγός.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

To άρθρο Θεσσαλονίκη: «Σώθηκα τελευταία στιγμή» – Περιγραφή και εικόνες από το σοκαριστικό τροχαίο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα