Θεσσαλονίκη: Πανικός και ξύλο μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ για το στρίμωγμα επιβατών – Βίντεο ντοκουμέντο

13:43 15/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Σοβαρό επεισόδιο σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, που ήταν γεμάτο ασφυκτικά. Ο οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει και να ειδοποιήσει την αστυνομία…

Επίθεση με σιδερογροθιά σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (14-05-2022) σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη,

προκαλώντας αναστάτωση στο επιβατικό κοινό. Το συμβάν σημειώθηκε στη γραμμή 2Κ που εκτελεί το δρομολόγιο ΙΚΕΑ – Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αλλοδαποί επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο κοντά στο ύψος του ΑΠΘ επί της Εγνατίας. Στη συνέχεια, ξεκίνησε διαπληκτισμός με άλλους δύο αλλοδαπούς επιβάτες εντός του οχήματος επειδή δεν υπήρχε αρκετός χώρος στο λεωφορείο.

Συνέπεια της έντασης ήταν οι δύο αλλοδαποί που ήταν ήδη εντός του οχήματος να βγάλουν σιδερογροθιά και να επιτεθούν άγρια κατά του ενός ατόμου που επιβιβάστηκε τελευταίος, χτυπώντας τον στο πρόσωπο και στο πόδι. Μάλιστα από τα χτυπήματα ο αλλοδαπός μάτωσε, ενώ προς στιγμήν επικράτησε πανικός.

Ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο στο ύψος της Καμάρας για να αποβιβαστεί το επιβατικό κοινό, ενώ στο σημείο έσπευσε η αστυνομία όπου πήρε καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες για το συμβάν. Οι δράστες της επίθεσης τράπηκαν σε φυγή, όπως και ο τραυματίας μαζί με τον φίλο του. Δείτε τις εικόνες του thesstoday.gr…

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Πανικός και ξύλο μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ για το στρίμωγμα επιβατών – Βίντεο ντοκουμέντο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Πανικός, ΟΑΣΘ, – Βίντεο,thessaloniki, panikos, oasth, – vinteo