Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε τροχαίο νεαρός φίλαθλος του Άρη – «Χάρε μας πήρες άδικα έναν αδερφό»

08:37 6/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Θλίψη στη Θεσσαλονίκη για τον άτυχο Διαμαντή που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Το αντίο των οργανωμένων οπαδών του Άρη…

Το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη στοίχισε τη ζωή σε ένα νέο παιδί, που αγαπούσε τον Άρη. Οι φίλοι του, από τον κεντρικό σύνδεσμο του συλλόγου τον αποχαιρετούν και εκφράζουν την οδύνη τους. Ο 31χρονος απεγκλωβίστηκε σε άσχημη κατάσταση από το αυτοκίνητό του και

άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή ταχύτατα και προκάλεσε θλίψη. Τα τροχαία δυστυχήματα συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη και ο φόρος αίματος είναι βαρύς.

Πιο αναλυτικά, την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το πρωί της Κυριακής (05-06-2022) ένας 31χρονος που κινούνταν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ύψος της Καρδίας. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε δέντρο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο νεαρός οδηγός.

Ο 31χρονος ήταν φίλαθλος του Άρη. Τα μέλη του συνδέσμου “Super3”, στο άκουσμα της τραγικής αυτής είδησης, είπαν το δικό τους αντίο στον αδικοχαμένο Διαμαντή. Συγκεκριμένα, ο σύνδεσμός «SUPER3» εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει: «Ρε π….. χάρε, μας πήρε ακόμα έναν αδερφό μας άδικα και πρόωρα. Διαμαντή αδερφέ μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Αθάνατος. Τα συλληπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον 31χρονο στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου λίγη ώρα υπέκυψε στα τραύματά του. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

 

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε τροχαίο νεαρός φίλαθλος του Άρη – «Χάρε μας πήρες άδικα έναν αδερφό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα