Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για την επίθεση του 2019 λίγα μέτρα από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης

09:55 3/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Μια επίθεση αρρωστημένη γεμάτη μίσος. Χτυπήματα που θα μπορούσαν να αποβούν μοιραία. Πρακτικές μαφίας από ανεγκέφαλους που αυτοπροσδιορίζονται ως οπαδοί. Στη Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη τη χώρα…

Η επίθεση του 2019 στη Θεσσαλονίκη πέρασε στα «ψιλά» επειδή από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε δολοφονία. Άλλωστε και σε εκείνη την περίπτωση, οι δράστες μαχαίρωσαν

το θύμα που περικύκλωσαν και το παράτησαν αιμόφυρτο. Ευτυχώς τότε το χτύπημα δεν βρήκε αρτηρία, όπως συνέβη δυστυχώς με τον αδικοχαμένο Άλκη. Οι ανεγκέφαλοι έφυγαν και παρά το γεγονός πως ταυτοποιήθηκαν δεν οδηγήθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ανάμεσά τους, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και ο 23χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Άλκη και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα (δείτε εδώ) Και τότε όπως και τώρα αρνήθηκε τα πάντα, αλλά τα στοιχεία για τη συμμετοχή του, χαρακτηρίστηκαν αδιάσειστα από τους αστυνομικούς.

Στις 14 Μαρτίου 2019 , πέντε άτομα επιτέθηκαν σε δύο φίλους του Άρη που περίμεναν σε στάση λεωφορείου, στην οδό Πλαστήρα, λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης. Ο ένας δέχτηκε μαχαίρια στο μπούτι ενώ ο δεύτερος πρόλαβε και διέφυγε.

Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη λίγο αργότερα ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις διέφυγαν αλλά από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι στην δολοφονική επίθεση συμμετείχαν δύο Έλληνες και τρεις αλλοδαποί. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος Αλβανός ήταν ανάμεσα τους και ταυτοποιήθηκε. Είχε σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης και η υπόθεση παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη, όπου εκκρεμεί μέχρι στιγμής.

 

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για την επίθεση του 2019 λίγα μέτρα από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, 2019, Άλκης,thessaloniki, 2019, alkis