Θεσσαλονίκη: «Μαλώσαμε για κάτι ασήμαντο» – Στη φυλακή ο δράστης της παρολίγον γυναικοκτονίας

11:30 21/12/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο 39χρονος λίγο έλειψε να σκοτώσει τη γυναίκα που τον έκανε πατέρα, στο διαμέρισμα πίσω από αυτή την εξώπορτα. Μετά την απολογία του πήρε το δρόμο για τη φυλακή. Η γυναικοκτονία απετράπη επειδή δύο αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν…

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος, ο οποίος το πρωί του περασμένου Σαββάτου (18-12-2021) επιτέθηκε και τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο την 38χρονη συγκάτοικό του και μητέρα του παιδιού τους, αφού προηγουμένως αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του 39χρονου ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού,

πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, βία κατά υπαλλήλων, απειλή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο δικηγόρος του 39χρονου, Αθανάσιος Παπαφυλάκης, σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι μεταξύ άλλων, ότι ο καυγάς μεταξύ του 39χρονου και της συντρόφου του ξεκίνησε από κάτι ασήμαντο και μετά ο δράστης ξέφυγε.

Ο 39χρονος – σύμφωνα με τον δικηγόρο του – αρνείται την κατηγορία του βιασμού. ”Μαλώσαμε για κάτι ασήμαντο. Ο καυγάς έγινε έντονος και προσπάθησα να της σκίσω τα ρούχα, αλλά όχι να την βιάσω. Ξέφυγα πήρα το μαχαίρι και της επιτέθηκα. Δεν ήθελα να την σκοτώσω”, είπε ο 39χρονος στην απολογία του στον ανακριτή.

Η ζωή της γυναίκας σώθηκε επειδή η ίδια εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Οι δύο αστυνομικοί που έφτασαν στη γειτονιά, μπήκαν στην πολυκατοικία, παραβίασαν την εξώπορτα και έσωσαν τη γυναίκα που βρισκόταν με το μαχαίρι στον λαιμό. Δείτε στο βίντεο του seleo.gr, τις δηλώσεις του καθ ομολογία δράστη…

To άρθρο Θεσσαλονίκη: «Μαλώσαμε για κάτι ασήμαντο» – Στη φυλακή ο δράστης της παρολίγον γυναικοκτονίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Μαλώσαμε,thessaloniki, malosame