Αιματηρή καταδίωξη με πυροβολισμούς και έναν σοβαρά τραυματία στη Θεσσαλονίκη - Οδηγός αρνήθηκε να πληρώσει σε βενζινάδικο

07:20 5/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Απίστευτο περιστατικό τα ξημερώματα της Δευτέρας (05.12.2022) στη Θεσσαλονίκη, όπου οδηγός έφυγε από βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει και ξεκίνησε καταδίωξη!

Ήταν 01:00 τα ξημερώματα όταν ο οδηγός, ο οποίος φέρεται να είναι μόλις 16 ετών (!), μπήκε σε βενζινάδικο στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν θέλησε να πληρώσει τη βενζίνη που έβαλε.

Μόλις έφυγε

από το βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει, ο υπάλληλος του πρατηρίου κάλεσε την αστυνομία και άρχισε η καταδίωξη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Η καταδίωξη από περιπολικό της Άμεσης Δράσης κατέληξε στον τραυματισμό του δράστη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, στην προσπάθειά του να διαφύγει, ανέπτυξε ταχύτητα και κατέληξε να πέσει πάνω σε τοιχίο στη Συμμαχική Οδό. 

Κατά την καταδίωξη φέρεται να επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικό και οι αστυνομικοί, άνοιξαν πυρ για να τον ακινητοποιήσουν. 

Δεν είναι σαφές, ακόμη, από τι έχει τραυματιστεί ο οδηγός, αν είναι από τη σύγκρουση ή από πυροβολισμούς, αλλά είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. 

 

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

To άρθρο Αιματηρή καταδίωξη με πυροβολισμούς και έναν σοβαρά τραυματία στη Θεσσαλονίκη - Οδηγός αρνήθηκε να πληρώσει σε βενζινάδικο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα