Θεσσαλονίκη: Η μέρα που είδε πως ο τραπεζικός του λογαριασμός μείνει άδειος – Άφωνος με την αποκάλυψη

12:21 15/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο 42χρονος στη Θεσσαλονίκη, είχε 10.000 ευρώ σε τραπεζικό του λογαριασμό και χωρίς να καταλάβει το παραμικρό έκαναν φτερά…

Ακόμα μία υπόθεση απάτης στη Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν 42χρονο που δεν κατάλαβε το παραμικρό. Προσπαθούσε να πουλήσει μία βαρκά και ξεκίνησε από τα 10.000 ευρώ. Οι απατεώνες που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι αγοραστές, δέχτηκαν την τιμή και τότε

εκείνος για να μην τους χάσει, άρχισε να ακολουθεί τα βήματα που του έλεγαν. Βήματα που τελικά οδήγησαν στην αφαίμαξη των χρημάτων που είχε σε τράπεζα.

Πατέρας και γιος κατάφεραν να εξαπατήσουν έναν 42χρονο και να του αρπάξουν 10.000 ευρώ, με το πρόσχημα αγοράς βάρκας. Η βάρκα ανήκε στον 42χρονο, ο οποίος, τον Μάρτιο του 2021, είχε βάλει αγγελία σε ιστοσελίδα για την πώλησή της.

Κατά τις συνεννοήσεις για την υποτιθέμενη αγοραπωλησία, οι δύο άνδρες κατάφεραν να του αποσπάσουν τους ηλεκτρονικούς κωδικούς του τραπεζικού του λογαριασμού και να του κλέψουν τα χρήματα.

Για τους δύο δράστες σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου.

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Η μέρα που είδε πως ο τραπεζικός του λογαριασμός μείνει άδειος – Άφωνος με την αποκάλυψη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, – Άφωνος,thessaloniki, – afonos