Θεσσαλονίκη: Εικόνες ντοκουμέντα από ληστεία σε βενζινάδικο – Η παγίδα του δράστη στον υπεύθυνο

11:03 3/6/2022 - Πηγή: NewsIt

Ακόμα μία ληστεία σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη, με τις κάμερες ασφαλείας να έχουν καταγράψει τα πάντα και να ρίχνουν φως στα όσα έγιναν…

Στη σύλληψη ενός 39χρονου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς, το πρωί της Πέμπτης (02-06-2022), μπήκε σε βενζινάδικο στην περιοχή της Χαλκηδόνας και με τη χρήση βίας σε βάρος του 69χρονου υπαλλήλου, αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ από την κατοχή του.

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου συνεργού του, που αναζητείται. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Στις εικόνες που δημοσίευσε το e-koufalia.gr, βλέπουμε τη μεθοδολογία του δράστη που υλοποίησε την τελική φάση του σχεδίου. Μπαίνει αρχικά στο κατάστημα και ζητάει από τον υπεύθυνο να βγει έξω. Αμέσως μετά τους βλέπουμε να συνομιλούν στην είσοδο, με τον υπεύθυνο να μπαίνει στα ενδότερα και τον δράστη να τον ακολουθεί.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η ληστεία έχει ολοκληρωθεί και ο νεαρός βγαίνει με τα χρήματα. Τρέχει και απομακρύνεται με τις κάμερες ασφαλείας να έχουν καταγράψει τα πάντα. Ήδη οι εικόνες βρίσκονται στα χέρια των αστυνομικών, που τις αναλύουν σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη του…

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Εικόνες ντοκουμέντα από ληστεία σε βενζινάδικο – Η παγίδα του δράστη στον υπεύθυνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Εικόνες,thessaloniki, eikones