Θεσσαλονίκη: Χαμός σε λεωφορείο με χούλιγκαν – Ενέδρα με τραυματισμούς στο τέλος της διαδρομής

10:51 15/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Δράστες και θύματα βρέθηκαν στο ίδιο λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη και η κατάσταση ξέφυγε. Εφιάλτης για τους δύο φίλους, ηλικίας 15 και 16 ετών…

Αποκαλύψεις για την επίθεση στη Θεσσαλονίκη, με δύο παιδιά να τραυματίζονται και να μεταφέρονται σε νοσοκομείο. Ήταν και πάλι χούλιγκαν οι δράστες που περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να εξαπολύσουν την επίθεση μίσους. Μια

ευκαιρία που τους δόθηκε, όταν το λεωφορείο έφτασε στον τερματικό σταθμό.

Επεισόδιο, με οπαδικά κίνητρα, που διαδραματίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη, με θύματα δύο ανήλικους, 16 και 15 ετών, εξιχνίασε το Τμήμα Ασφάλειας Πυλαίας – Χορτιάτη, ταυτοποιώντας δύο εκ των δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται για έναν 20χρονο και έναν 18χρονο, οι οποίοι, σύμφωνα με τη δικογραφία, από κοινού με συνεργούς τους, ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν στο πρόσωπο τους δύο ανήλικους.

Το επεισόδιο έγινε σε τερματικό σταθμό λεωφορείων, στην περιοχή της Πυλαίας, ενώ φαίνεται πως είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο εντός αστικού λεωφορείου, με απειλές των δραστών σε βάρος των παθόντων. 

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Χαμός σε λεωφορείο με χούλιγκαν – Ενέδρα με τραυματισμούς στο τέλος της διαδρομής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Χαμός, – Ενέδρα,thessaloniki, chamos, – enedra