Θεσσαλονίκη: Απίστευτα πράγματα σε σχολείο! Οι μισοί κάνουν κατάληψη και οι άλλοι μισοί κάνουν μάθημα (Φωτό)

09:32 23/10/2020 - Πηγή: NewsIt

Το συγκρότημα βρίσκεται στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό συστεγάζονται δύο σχολεία, με τις αποφάσεις των μαθητών να προκαλούν συζητήσεις…

Μπάχαλο» επικράτησε το πρωί στο σχολικό κτιριακό συγκρότημα στο οποίο συστεγάζονται δύο Λύκεια της Καλαμαριάς, το 4ο και το 5ο. Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, νωρίς το πρωί οι μαθητές και των δύο λυκείων προχώρησαν σε κατάληψη ωστόσο με το πέρασμα

της ώρας και καθώς ενημερώθηκε η αστυνομία οι μαθητές του 4ου Λυκείου άλλαξαν γνώμη και μπήκαν στο σχολείο για μάθημα από μια δεύτερη πόρτα την οποία διαθέτει το ίδιο συγκρότημα.

Αντίθετα, οι μαθητές του 5ου Λυκείου αυτήν την ώρα βρίσκονται στην αυλή και αναμένεται να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν ή όχι στην κατάληψη χωρίς μέχρι στιγμής να μπαίνουν και μάθημα. Νωρίτερα, η αστυνομία πέρασε από το σχολείο για να καταγράψει απλά τι γίνεται και στη συνέχεια αποχώρησε.

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Απίστευτα πράγματα σε σχολείο! Οι μισοί κάνουν κατάληψη και οι άλλοι μισοί κάνουν μάθημα (Φωτό) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα