Θεσσαλονίκη: Άγρια ληστεία σε ταξί – «Μετά τα όσα μου έκαναν άρχισαν να μου πετάνε πέτρες» λέει ο ταξιτζής

13:25 20/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο οδηγός του ταξί κατήγγειλε τη ληστεία και περιέγραψε στους αστυνομικούς, τις στιγμές τρόμου που έζησε στη Θεσσαλονίκη…

Στιγμές τρόμου καταγγέλλει πως έζησε οδηγός ταξί στη Θεσσαλονίκη, μόλις έφτασε στο σημείο που του είχαν ζητήσει οι τρεις νεαροί. Όπως τόνισε ο ταξιτζής στους αστυνομικούς, οι δράστες τον λήστεψαν και κατά τη διαφυγή τους από την περιοχή,

άρχισαν να ρίχνουν πέτρες, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στο όχημα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των ληστών από τις περιγραφές του, χωρίς μέχρι στιγμής να τα έχουν καταφέρει.

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε βάρος οδηγού ταξί, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (19-02-2022). Συγκεκριμένα, ο 54χρονος κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές, πως τρία νεαρά άτομα που του ζήτησαν να τους μεταφέρει σε περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, μόλις έφτασαν στον προορισμό τους, του επιτέθηκαν και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν ένα tablet και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Οι τρεις δράστες μάλιστα, όπως ο οδηγός ταξί ανέφερε στους αστυνομικούς, κατά τη διαφυγή τους, πέταξαν πέτρες στο όχημα του, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές.

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Άγρια ληστεία σε ταξί – «Μετά τα όσα μου έκαναν άρχισαν να μου πετάνε πέτρες» λέει ο ταξιτζής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Άγρια, – Μετά,thessaloniki, agria, – meta