Θεοδωρικάκος για την γιαγιά υπάλληλο του ΥΠΕΣ που μπήκε 1η στην Πάντειο (pic)

14:59 7/9/2020 - Πηγή: NewsIt

“Παράδειγμα για όλους” χαρακτήρισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος την εισαχθείσα στην Πάντειο, υπάλληλο του ΥΠΕΣ, η οποία είναι γιαγιά και μητέρα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος δέχτηκε στο γραφείο του την κ. Χρυσαυγή Κασάπογλου, γιαγιά με 4 εγγόνια και μητέρα με 5 παιδιά. Η κ. Κασάπογλου, η οποία υπηρετεί στο Υπουργείο Εσωτερικών, πέτυχε να εισαχθεί με πρωτιά στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης της Παντείου, ολοκληρώνοντας τις σπουδές της σε νυχτερινό Λύκειο.

Η κ. Χρυσαυγή Κασάπογλου βρέθηκε στο γραφείο του Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου,

ο οποίος θέλησε να την συγχαρεί αλλά και να δώσει ένα μήνυμα πως όλα είναι εφικτά όταν υπάρχει η θέληση και η προσπάθεια. “Αποτελείς παράδειγμα για όλους”, είπε ο υπουργός στην ξεχωριστή φοιτήτρια.

Με ανάρτηση του ο κ. Θεοδωρικάκος δημοσιοποίησε την συνάντηση του με την φοιτήτρια Κασάπογλου και της ευχήθηκε καλές σπουδές!

Δείτε την ανάρτηση:

Στο γραφείο μου σήμερα με τη Χρυσαυγή Κασάπογλου,εργαζόμενη στο Υπουργείο & γιαγιά με 5 παιδιά & 4 εγγόνια.Πέτυχε την εισαγωγή με πρωτιά στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης της Παντείου, ολοκληρώνοντας το νυχτερινό Λύκειο.Αξίζουν πολλά μπράβο στη Χρυσαυγή.Αποτελεί παράδειγμα για όλους! pic.twitter.com/MdYb8wXzVr

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) September 7, 2020

 

 

 

 

To άρθρο Θεοδωρικάκος για την γιαγιά υπάλληλο του ΥΠΕΣ που μπήκε 1η στην Πάντειο (pic) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα