Θαύμα στην Τουρκία: 17χρονος βγήκε ζωντανός μετά από 94 ώρες θαμμένος στα συντρίμμια - «Έπινα τα ούρα μου»

11:34 10/2/2023 - Πηγή: NewsIt

Χαμόγελα αισιοδοξίας σκόρπισε η είδηση ότι ένας 17χρονος κατάφερε να βγει ζωντανός έπειτα από 94 ώρες που βρισκόταν θαμμένος στα συντρίμμια, καθώς οι ελπίδες σβήνουν σταδιακά για τυχόν επιζώντες μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την Τουρκία και την Συρία. 

Όπως μετέδωσε η ανταποκρίτρια του Open στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, ο 17χρονος κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή πίνοντας τα ούρα του. Ο Adnan Muhammet Korkut διασώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης από τα συντρίμμια ενός διαμερίσματος στην Τουρκία.

Στο

βίντεο από τη διάσωσή του φαίνονται οι συγγενείς του να πέφτουν στην αγκαλιά του και να ξεσπούν σε κλάμματα όταν τον αντικρίζουν. Λίγο αργότερα ο ίδιο εξηγεί πως έκανε ό,τι μπορούσε να παραμείνει στη ζωή και ακούγεται να λέει πως έπινε τα ούρα του για να μείνει ζωντανός, λέγοντάς τους πως τους περίμενε να τον διασώσουν.

«Ήπια τα ούρα για να επιβιώσω και επέζησα χάρη στον Θεό μου», λέει στο βίντεο απαντώντας σε μία ερώτηση. «Περίμενα να έρθετε και ήρθατε, δόξα τω Θεώ. Σας ευχαριστώ όλους».

Ο ίδιος σημείωσε πως άκουγε και έναν σκύλο μέσα στα χαλάσματα, με τους διασώστες να του λένε πως θα ψάξουν και για τον σκύλο. 

To άρθρο Θαύμα στην Τουρκία: 17χρονος βγήκε ζωντανός μετά από 94 ώρες θαμμένος στα συντρίμμια - «Έπινα τα ούρα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα