Θανάσης Λάλας: Ο Νταλάρας έχει τις ιδέες του και τις υπερασπίζεται με συνέπεια πάνω στη δική του ηθική βάση

22:01 21/3/2024 - Πηγή: NewsIt

“Ο σεβασμός είναι σεβασμός και πιστεύω ότι τον Γιώργο Νταλάρα πρέπει να τον σέβονται” υπογραμμίζει ο Θανάσης Λάλας.

Τόσο στα όρια της σάτιρας όσο και τον σεβασμό προς το πρόσωπο και το έργο του Γιώργου Νταλάρα αναφέρθηκε ο Θανάσης Λάλας

όταν τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου” και ο δημοσιογράφος Ηλία Σκουλά, την Πέμπτη, στο OPEN.

“Σέβομαι πάρα πολύ τους ανθρώπους που έχουν μια τόσο μεγάλη διαδρομή και μια τόσο μεγάλη προσφορά στην καθημερινότητα μας (σ.σ. όπως ο Γιώργος Νταλάρας).

Κατ’ αρχάς δεν θεωρώ ότι κανένας άνθρωπος είναι αλάνθαστος. Με αυτό το πράγμα δεν θέλω να πω ότι έκανε κάποιο λάθος ο Γιώργος.

Ο Γιώργος έχει τις δικές του ιδέες, χρόνια τώρα, τις οποίες υπερασπίζεται με μια συνέπεια πάνω στη δική του ηθική βάση” τόνισε, αρχικά, ο γνωστός δημοσιογράφος.

“Μπορεί απ’ έξω οι άνθρωποι να συμφωνούν ή να διαφωνούν, αυτό που έχει όμως μεγάλη σημασία είναι να σεβόμαστε τους ανθρώπους μέσα από το έργο και τη δουλειά τους.

Ο σεβασμός είναι σεβασμός και πιστεύω ότι τον Γιώργο Νταλάρα πρέπει οι άνθρωποι να τον σέβονται, ακόμα και όταν λέει κάτι παραπάνω ή κάτι το οποίο εμάς δεν μας αρέσει”.

“Δεν πιστεύω ότι η σάτιρα πρέπει να έχει όριο. Το όριο το βάζει ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει τη σάτιρα και κρίνεται από τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν δικαστήρια για το εάν έπρεπε να πω αυτό ή το άλλο, αυτά είναι τεχνάσματα της εξουσίας” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Θανάσης Λάλας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξης.

To άρθρο Θανάσης Λάλας: Ο Νταλάρας έχει τις ιδέες του και τις υπερασπίζεται με συνέπεια πάνω στη δική του ηθική βάση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θανάσης Λάλας, Νταλάρας,thanasis lalas, ntalaras